Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
yani zorlayıcıYanlis bir tik o kadar servisci degil pivot gibi degil yani. Daha presci bosluk arayan gezen bi herif gibi gorundu bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani zorlayıcıYanlis bir tik o kadar servisci degil pivot gibi degil yani. Daha presci bosluk arayan gezen bi herif gibi gorundu bana
Paralari yok ki. Bizden fakir durumdalardienge sulanabilirler belottiden daha çok uyar oraya
En iyi stoper kadrodaki. Uclu oynuyorlar dort stoperleri varsmalling eşeğinden kurtulmaları lazım
Tşkkrlrsmalling eşeğinden kurtulmaları lazım
@Kadir Aribotheim atmış 4-0
Teşekkür ederim Suat abi sana da iyi seyirlermac basliklari acilmadigindan buradan deginelim bu aksam oynanan - oynanacak maclara dair ;
milan deplasmanda sassuolo karsisinda 0-0 la ayrildi...
inter birazdan evinde cremonese ile oynayacak. hakan ilk 11 de.
ilk 7 de bulunan takimlar bugun kazanirlarsa *lider milan'in onune gececekler.
guzel mac olur. inter fark yaparsa sasirmam. istim uzerindeler son lazio maglubiyeti dolayli.
o macin bitis dudugunden beri, inter efsane eski oyunculari hocayi bayagi acik acik elestirdiler hakan'in yedege yollamasindan dolayi. hatali taktik oldugunu belirttiler. ki, bende ,o macin basliginda benzer noktalara deginmistim.
inzaghi hoca nin en begenmedigim yonu bu malesef. isleyen dislilere gerek olmayan anlarda dokunmasi ,oynamasi. . .
bugun hakan da buyuk bir performans bekliyorum . 1 gol ,+ , belki 1,2 asist .
iyi seyirler.
@Murat Durmaz