Serie A Maçlar Başlığı

Roma iğrenç bir futbol oynuyor. Mourinho hala futbol dünyasında yeri olan biri ama oynattığı futbolun izahı yok. Çok eskide kalmış bir futbol oynatıyor orta saha yok, hatlar arası çok açık. Çağda futbol ne emrediyorsa bunlar tersini yapıyor, Zaniolo da sakatlandı belki kazanırlar ama işleri çok zor.

Roma direkten döndü. Dönen topu Dybala acayip kaçırdı.

nacizane gozlemim, serie a da kolay mac yok . deplasmana gelen takimlar genelde cok etkili ve efektif kontra tandansli taktiklerle surprize imza atmaya calisiyorlar - gecen sezon bu baglamda istediklerini alan takimlar coktu.

bugun roma nin zorlanmasina sasirmadim. zaten sakatliklar ve yenilerin tam olarak 11e entegre edilmemesinden dolayi - roma nin mevcut 11inin bir tek dybala katkili fark yapar ucar kacar 'demek - irrasyonel olurdu en azindan tarafim adina.

sakatlanan hollandali oyuncu disinda ,elde diger yeni matic mevcut-zeki celik vs hazir kita bekliyor.

roma gecen sezon abraham ve zaniolo on alanda tasidi,,,fakat bu sezon one mutlaka bunlardan bagimsiz takviye sart.

Roma 1-0 kazandı. Cremonese baya zorladı. Dessers gelen geçene vurdu ama, şans yanlarında değildi. Bence beraberliği haketmişlerdi.

mac basliklari acilmadigindan buradan deginelim bu aksam oynanan - oynanacak maclara dair ;

milan deplasmanda sassuolo karsisinda 0-0 la ayrildi...

inter birazdan evinde cremonese ile oynayacak. hakan ilk 11 de.
ilk 7 de bulunan takimlar bugun kazanirlarsa *lider milan'in onune gececekler.

guzel mac olur. inter fark yaparsa sasirmam. istim uzerindeler son lazio maglubiyeti dolayli.
o macin bitis dudugunden beri, inter efsane eski oyunculari hocayi bayagi acik acik elestirdiler hakan'in yedege yollamasindan dolayi. hatali taktik oldugunu belirttiler. ki, bende ,o macin basliginda benzer noktalara deginmistim.

inzaghi hoca nin en begenmedigim yonu bu malesef. isleyen dislilere gerek olmayan anlarda dokunmasi ,oynamasi. . .

bugun hakan da buyuk bir performans bekliyorum . 1 gol ,+ , belki 1,2 asist .

iyi seyirler.

@Murat Durmaz

mac basliklari acilmadigindan buradan deginelim bu aksam oynanan - oynanacak maclara dair ;

milan deplasmanda sassuolo karsisinda 0-0 la ayrildi...

inter birazdan evinde cremonese ile oynayacak. hakan ilk 11 de.
ilk 7 de bulunan takimlar bugun kazanirlarsa *lider milan'in onune gececekler.

guzel mac olur. inter fark yaparsa sasirmam. istim uzerindeler son lazio maglubiyeti dolayli.
o macin bitis dudugunden beri, inter efsane eski oyunculari hocayi bayagi acik acik elestirdiler hakan'in yedege yollamasindan dolayi. hatali taktik oldugunu belirttiler. ki, bende ,o macin basliginda benzer noktalara deginmistim.

inzaghi hoca nin en begenmedigim yonu bu malesef. isleyen dislilere gerek olmayan anlarda dokunmasi ,oynamasi. . .

bugun hakan da buyuk bir performans bekliyorum . 1 gol ,+ , belki 1,2 asist .

iyi seyirler.

@Murat Durmaz
Teşekkür ederim Suat abi sana da iyi seyirler :D

Geri
Üst Alt