serkan leğen

Kardeşim.. :( @Serkan Şafak

C10HXLAXAAAjFMf.jpg

Serkan'ın manyak olduğunu biliyordum bu kadarını bilmiyordum. Kan emici Keramettin'e söylenecek söz değildi. Yazık oldu.

İsminin Serkan Başak olması şartıyla affedilmesini talep ediyorum.

Elimde ekran görüntülerin var içip içip yazdıklarınla alakalı, salarım piyasaya.

Serkan'ın manyak olduğunu biliyordum bu kadarını bilmiyordum. Kan emici Keramettin'e söylenecek söz değildi. Yazık oldu.

İsminin Serkan Başak olması şartıyla affedilmesini talep ediyorum.
Bence bu konuya dahil olman senin zararına, değerli ahbabımı affedip seni cezalandırabilirler gün sonunda :D

Şöyle enteresan bir şeye denk geldim. Adam öldürmüş sanırım. 2023 diyor!

Ekli dosyayı görüntüle 30136

Bu arada @Emrah Yıldırım hatalar gördüğünüzde söyleyin düzenleyeyim demiştin. "00.00'de" yanlış bir kullanım. Doğrusu "00.00'da" olacak. Ayrıca saat ve dakika " : " ile değil " . "ile ayrılır. Kolay gelsin :hat:

“:” bu kullanımın farkı yok. -de,-da kullanımıda çeviri kaynaklı. Her saat için değişmez mesela 15.15’te yazman gerek ama 16.30’da yazman içinde değişmesi gerek. Standart kalıp o yüzden böyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#Boykotvarserkanıaffetkeramettintanrıverditesekkurler

Adam admin, üye fark etmeksizin hakaret ediyor, posta koyuyor, ders almıyor ders vermeye kalkıyor ama tek gün ceza yok. Serkan gibi bir beyefendi kendini amme hizmeti için sunuyor ama hemen cezayı takıyorlar. Bildiğin forumu ele geçirmiş Hatay'dan yönetiyor.

İçerdeki iyi niyet gösteren tavırları sebebiyle affedilmiştir.

Adam admin, üye fark etmeksizin hakaret ediyor, posta koyuyor, ders almıyor ders vermeye kalkıyor ama tek gün ceza yok. Serkan gibi bir beyefendi kendini amme hizmeti için sunuyor ama hemen cezayı takıyorlar. Bildiğin forumu ele geçirmiş Hatay'dan yönetiyor.

Adam isteği geri çevirmedi saplayın dendi sapladı kimse geri çevirmez böyle bir isteği.

hatay dedin de canım künefe çekti

Elimde ekran görüntülerin var içip içip yazdıklarınla alakalı, salarım piyasaya.

Etik olmanı bekliyorum ama beyhude bir bekleyiş içerisindeyim sanırım. İnsanların zaaflarını kontrol etmeyi görev edinmişsin kendine yazık. Serkan gibi eğlenceli bir adamı banlayacak kadar kan bürümüş gözlerini.

Etik olmanı bekliyorum ama beyhude bir bekleyiş içerisindeyim sanırım. İnsanların zaaflarını kontrol etmeyi görev edinmişsin kendine yazık. Serkan gibi eğlenceli bir adamı banlayacak kadar kan bürümüş gözlerini.

Çok konuşma sana da saplarım.

Senin Fener kaybedince üzüldüğün görüntüleri koyayım mı buraya?

Geri
Üst Alt