- 12 Haziran 2011
- 72.171
- 21.750
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son oylamada 2 oy falan almıştı, rakip olamıyor artık.GSE Oscar ödülü senin, cezası için af istemez isen derler ise nasıl bir reaksiyon verirsin sayın renktaşım?
Buna ceza yok mu?Serkan'ın manyak olduğunu biliyordum bu kadarını bilmiyordum. Kan emici Keramettin'e söylenecek söz değildi. Yazık oldu.
İsminin Serkan Başak olması şartıyla affedilmesini talep ediyorum.
Serkan'ın manyak olduğunu biliyordum bu kadarını bilmiyordum. Kan emici Keramettin'e söylenecek söz değildi. Yazık oldu.
Bence bu konuya dahil olman senin zararına, değerli ahbabımı affedip seni cezalandırabilirler gün sonundaSerkan'ın manyak olduğunu biliyordum bu kadarını bilmiyordum. Kan emici Keramettin'e söylenecek söz değildi. Yazık oldu.
Şöyle enteresan bir şeye denk geldim. Adam öldürmüş sanırım. 2023 diyor!
Ekli dosyayı görüntüle 30136
Bu arada @Emrah Yıldırım hatalar gördüğünüzde söyleyin düzenleyeyim demiştin. "00.00'de" yanlış bir kullanım. Doğrusu "00.00'da" olacak. Ayrıca saat ve dakika " : " ile değil " . "ile ayrılır. Kolay gelsin
Adam admin, üye fark etmeksizin hakaret ediyor, posta koyuyor, ders almıyor ders vermeye kalkıyor ama tek gün ceza yok. Serkan gibi bir beyefendi kendini amme hizmeti için sunuyor ama hemen cezayı takıyorlar. Bildiğin forumu ele geçirmiş Hatay'dan yönetiyor.
Adam admin, üye fark etmeksizin hakaret ediyor, posta koyuyor, ders almıyor ders vermeye kalkıyor ama tek gün ceza yok. Serkan gibi bir beyefendi kendini amme hizmeti için sunuyor ama hemen cezayı takıyorlar. Bildiğin forumu ele geçirmiş Hatay'dan yönetiyor.
Elimde ekran görüntülerin var içip içip yazdıklarınla alakalı, salarım piyasaya.
Onu gönder en azından bu kadar çileni çekiyoruz diyoruz ama onu da göndermiyor.hatay dedin de canım künefe çekti
Etik olmanı bekliyorum ama beyhude bir bekleyiş içerisindeyim sanırım. İnsanların zaaflarını kontrol etmeyi görev edinmişsin kendine yazık. Serkan gibi eğlenceli bir adamı banlayacak kadar kan bürümüş gözlerini.
Senin Fener kaybedince üzüldüğün görüntüleri koyayım mı buraya?Etik olmanı bekliyorum ama beyhude bir bekleyiş içerisindeyim sanırım. İnsanların zaaflarını kontrol etmeyi görev edinmişsin kendine yazık. Serkan gibi eğlenceli bir adamı banlayacak kadar kan bürümüş gözlerini.
İçerdeki iyi niyet gösteren tavırları sebebiyle affedilmiştir.
hatay dedin de canım künefe çekti
Ulan bari 00.00'a kadar cezalı kalsaydı. Beni 9 saat atmıştın forumdan!