Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.901
- 6.682
- 1.243
Kabul etmene çok sevindimZaten bunu yapsalar benim artistligime gerek kalmayacak . Aynen yapmalarini istedigim de bu
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul etmene çok sevindimZaten bunu yapsalar benim artistligime gerek kalmayacak . Aynen yapmalarini istedigim de bu
Dolaşımdaki hisse adedi 5 katına çıkacak sanırım yüzde 400 idi bedelli. Katılmak isteyenler de 1 TL nominal bedel üzerinden yapıldı sanırım o kadar para ödeyecek, bu para kulübün kasasına girecek 10 bin lotu olan 40 bin lira ödeyecek 50 bin lotu olacak, bugün hisse 6 lira mı (6+4)/5=2 liraya düşecek değeri teorik olarak tabii bedelli esnasında yeni hisselerden dolayı rüçhan hakkı olacak lot adedi artacağı için onları alacak müşteri de lazım bir nevi.Sinan beyin anlatacağı yok, gözler Keramettin TANRIVERDİ beyefendi de.
Zaten bunu yapsalar benim artistligime gerek kalmayacak . Aynen yapmalarini istedigim de bu
Dolaşımdaki hisse adedi 5 katına çıkacak sanırım yüzde 400 idi bedelli. Katılmak isteyenler de 1 TL nominal bedel üzerinden yapıldı sanırım o kadar para ödeyecek, bu para kulübün kasasına girecek 10 bin lotu olan 10 bin lira ödeyecek 50 bin lotu olacak, bugün hisse 6 lira mı 1.4 liraya düşecek değeri teorik olarak tabii bedelli esnasında yeni hisselerden dolayı rüçhan hakkı olacak lot adedi artacağı için onları alacak müşteri de lazım bir nevi.
Pardon hisse fiyatı 2 tl olacak yüzde 400 olduğu için.Dolaşımdaki hisse adedi 5 katına çıkacak sanırım yüzde 400 idi bedelli. Katılmak isteyenler de 1 TL nominal bedel üzerinden yapıldı sanırım o kadar para ödeyecek, bu para kulübün kasasına girecek 10 bin lotu olan 10 bin lira ödeyecek 50 bin lotu olacak, bugün hisse 6 lira mı 1.4 liraya düşecek değeri teorik olarak tabii bedelli esnasında yeni hisselerden dolayı rüçhan hakkı olacak lot adedi artacağı için onları alacak müşteri de lazım bir nevi.
Ceza almayacağız bence. Alacaksak da bedelli ile sermaye arttırımı yapıldı diye almama durumu olmaz çocuk mu kandırıyoruz durumu olur.Peki bu hamle UEFA'dan gelecek ceza durumunu etkiler mi ?
Bu bedelli yüzünden hisse fiyatı aylardır baskılanıyor, 9 liradan yeri geldi 6 lira altına indi tabii 2 liraya düştükten sonra talep artabilir üstüne şampiyon olursak hisse 3 liraya falan çıkabilir.
Bu kadar sık bedelli yapmamız nasıl kabul ediliyor onu anlamak da zor.
O iş karışık. Yabancı kurumlardan süreci yönetmek isteyen çıkmadı iş yerlilere verildi. Hisse fiyatı hala pahalı ve blok satış + bir süre satış yasağı söz konusu olacak deniliyor blok satış ucuz fiyattan yapılır ama hisse fiyatı 29 tl altına inmiyor baskıya rağmen. Arz bitsin üstüne bedelsiz sermaye arttırımı yapacaklar yüksek ihtimal, o zaman toparlar ama 1 yıl pek bir şey beklemiyorum ekstra siparişler gelmediği sürece.Admirim yeri gelmişken 2. halka arzdan dolayı ASELS'i de baskılıyorlar bu ara değil mi? 25-30 arasına çekip öyle verecekler malı millete sanki?