Çok enteresan ya. Burası forum , amacı bilgi alışverişi. Adam yanlış bildiğini ama bildiği birşeyi yazacak. Sende bilen birisi olarak düzelteceksin.
Burası yaklaşık 10 senedir böyle işliyor. Senin dediğin şey okulda derslerde oluyor.Mesela motosiklet lansmanlarına VIP davetli olarak çok giderim. Orada tanıtılan şeyi bilen adam çıkar anlatır bilmeyende izler dinler öğrenir. Okulda öğrenciyken hoca anlatırdı bildiği konuyu biz dinlerdik. Keza oturumlar yapılır , konu hakkında bilgili adam çıkar anlatır konuklar dinler.
Sen farklı birşey istiyorsun , tamam eğitimli , donanımlı , bazı şeyleri görmüş yaşamış , parayla işi olmayan egosunu okşatmaya calısan sıradan bir adamsın. Burada sana öyle muamele yapılır mı bilmiyorum. Çünkü buradaki herkesin amacı takımı hakkında bilgi almak , birazda kafa dağıtmak.
Çok değişik adamsın , fantezi dünyan var orada yaşıyorsun. Seninle reelde tanışmak isterdim. Tarlabaşında sahte polis kimliğiyle torbacı yakalar döveriz falan.
Hayatına renk lazım bence. Aksiyonsuzluktan bunlar hep.
Amacım da kötü değil aksine samimiyetle söylüyorum birşeyler yazmışsındır okuyalım diye girdim başlığa ama beni şaşırtmadın.