Sermaye Arttırımı Kabul Edildi

Hayırlı uğurlu olsun

Not: Burası ekonomi formu değil Galatasaray taraftarları takımıyla ilgili habelri takip ediyor taraftar olarak da seviniyor bazı üyelerimizin bilgisine

Sinan forumu satin mı aldı

Bu Alemin Tek Kralı

gecenlerde bir mevzuda insanlari susmalari yonunde ikaz ettim bos bos konusmalari okudukca ama dinlemediler

yine soyluyorum . Melih peker tip doktoruydu degil mi ?

Bir kadavra incelemesi yapan pratisyen (yapiyorsa) "karaciger buyumus , pankreas kucuk onun yerine koyalim" dese nasil karsilar bir sorun ...

2-3 kere arkadaslari susun ve bilenler yorumlasin dedim susmadilar , ee o zaman bizim konusmamiza da hacet kalmiyor

Daha ilk sayfadan bilgisiz yorumlar basladi

insanda durumun dogrusunu aciklama hevesi birakmayan cinsten ...

not : baktim diger konunun son sayfasina haksizlik etmisim , orada baslamis sacma sapan yorumlar

eğer bana diyorsan hocam soru işareti koydum oraya zaten yani soru soruyorum bu kadar mı giriyor diye, soru işaretinden sonraki yazım için ise ne kadar gelecekse gelsin dönem zararını kapatabileceğimizi düşünüyorum ondan yazdım.

Halen cahil cahil yorumlar görüyorum ama olmuyor arkadaşlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok enteresan ya. Burası forum , amacı bilgi alışverişi. Adam yanlış bildiğini ama bildiği birşeyi yazacak. Sende bilen birisi olarak düzelteceksin.

Burası yaklaşık 10 senedir böyle işliyor. Senin dediğin şey okulda derslerde oluyor.Mesela motosiklet lansmanlarına VIP davetli olarak çok giderim. Orada tanıtılan şeyi bilen adam çıkar anlatır bilmeyende izler dinler öğrenir. Okulda öğrenciyken hoca anlatırdı bildiği konuyu biz dinlerdik. Keza oturumlar yapılır , konu hakkında bilgili adam çıkar anlatır konuklar dinler.

Sen farklı birşey istiyorsun , tamam eğitimli , donanımlı , bazı şeyleri görmüş yaşamış , parayla işi olmayan egosunu okşatmaya calısan sıradan bir adamsın. Burada sana öyle muamele yapılır mı bilmiyorum. Çünkü buradaki herkesin amacı takımı hakkında bilgi almak , birazda kafa dağıtmak.

Çok değişik adamsın , fantezi dünyan var orada yaşıyorsun. Seninle reelde tanışmak isterdim. Tarlabaşında sahte polis kimliğiyle torbacı yakalar döveriz falan.

Hayatına renk lazım bence. Aksiyonsuzluktan bunlar hep.

Amacım da kötü değil aksine samimiyetle söylüyorum birşeyler yazmışsındır okuyalım diye girdim başlığa ama beni şaşırtmadın.

Son düzenleme:
gecenlerde bir mevzuda insanlari susmalari yonunde ikaz ettim bos bos konusmalari okudukca ama dinlemediler

yine soyluyorum . Melih peker tip doktoruydu degil mi ?

Bir kadavra incelemesi yapan pratisyen (yapiyorsa) "karaciger buyumus , pankreas kucuk onun yerine koyalim" dese nasil karsilar bir sorun ...

2-3 kere arkadaslari susun ve bilenler yorumlasin dedim susmadilar , ee o zaman bizim konusmamiza da hacet kalmiyor
Uygun bir dille söylesen ne olur çokmu zor

Bu Alemin Tek Kralı

Facebookta sordugum ekonomistlerin yorumlarina gore küçük yatirimciyi söğüsleyip transfer yapacakmışız. HO.

Çok enteresan ya. Burası forum , amacı bilgi alışverişi. Adam yanlış bildiğini ama bildiği birşeyi yazacak. Sende bilen birisi olarak düzelteceksin.

Burası yaklaşık 10 senedir böyle işliyor. Senin dediğin şey okulda derslerde oluyor.Mesela motosiklet lansmanlarına VIP davetli olarak çok giderim. Orada tanıtılan şeyi bilen adam çıkar anlatır bilmeyende izler dinler öğrenir. Okulda öğrenciyken hoca anlatırdı bildiği konuyu biz dinlerdik. Keza oturumlar yapılır , konu hakkında bilgili adam çıkar anlatır konuklar dinler.

Sen farklı birşey istiyorsun , tamam eğitimli , donanımlı , bazı şeyleri görmüş yaşamış , parayla işi olmayan egosunu okşatmaya calısan sıradan bir adamsın. Burada sana öyle muamele yapılır mı bilmiyorum. Çünkü buradaki herkesin amacı takımı hakkında bilgi almak , birazda kafa dağıtmak.

Çok değişik adamsın , fantezi dünyan var orada yaşıyorsun. Seninle reelde tanışmak isterdim. Tarlabaşında sahte polis kimliğiyle torbacı yakalar döveriz falan.

Hayatına renk lazım bence. Aksiyonsuzluktan bunlar hep.

Amacım da kötü değil aksine samimiyetle söylüyorum birşeyler yazmışsındır okuyalım diye girdim başlığa ama beni şaşırtmadın.
Banami diyorsun bunu

Bu Alemin Tek Kralı

Bu arada Ercan ve diğer arkadaşlar bildikleri kadarıyla izah etmişler. Biraz riskli gibi gözükse de faideli bir olay o zaman bu Sermaye Arttırımı.

Peki her sene yapılabiliyor mu ? Yani sınır veya kıstas nedir bu olayda ?

Bu arada Ercan ve diğer arkadaşlar bildikleri kadarıyla izah etmişler. Biraz riskli gibi gözükse de faideli bir olay o zaman bu Sermaye Arttırımı.

Peki her sene yapılabiliyor mu ? Yani sınır veya kıstas nedir bu olayda ?
Hayır belli şartları var keyfe keder olursa 3 kâğıda girer

Bu Alemin Tek Kralı

Ya neyse ney ya :asd: Sinan iyi adamsın ama şu kelimelerini biraz daha seçerek kullanırsan emin ol senin için daha iyi olur.

Herkes herşeyi bilse yaşamaktan keyif alamayız.

Birde bu açıdan bak.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Dur bir dakika ipi attım hemen cevapladın az bekle yahu

Bu Alemin Tek Kralı

Viskiniz aynı marka mı monşerle ?

Beyler az susalım sinan konuyu hortlatacakmis öyle haz aliyor

Ya neyse ney ya :asd: Sinan iyi adamsın ama şu kelimelerini biraz daha seçerek kullanırsan emin ol senin için daha iyi olur.

Herkes herşeyi bilse yaşamaktan keyif alamayız.

Birde bu açıdan bak.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Viskiniz aynı marka mı monşerle ?
Akşam çok kaçırmışım bugün by geçiriyorum

Bu Alemin Tek Kralı

bilgili olmadığım bir konu hakkında soru içerisinde soru işareti barındıran bir cümle yazdım bunu cevaplamak yerine cahil denmesi biraz saçma ve ağır geliyor , cevaplamak istemiyorsan cevaplamazsın zaten bende yanlış bilgimle hayatıma devam ederim ha cevaplayıp beni düzeltmek varken öyle değil böyle demek varken cahil diye suçlamak nasıl doğru davranış oluyor anlamış değilim, sonuçta bir forum bu bura da bilgi alışverişi oluyor ekonomi hakkında herkes yüksek bilgili olmayabilir ekonomi forumunda değiliz taraftar forumundayız insanlara cahil demek yerine bak güzel kardeşim senin dediğin gibi değil böyle böyle oluyor bilgilendireyim seni diyebilmek lazım.

Herkes bildigi konuya yazacaksa Sinan'in mac basliklarina yazmasini engellemek lazim.

@admins

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan yine patlatmış egosunu be. Heyt be :) fikir özgürlüğü olmayacak tabiki millete hahaha. Ulen ne adamsın be Sinan

Ulan 6 sayfa boş yapılmış, şu meseleyi sadece Sinan Bilgin mi biliyor el açmış bekliyoruz :asd:

Geri
Üst Alt