Sermaye Arttırımı Kabul Edildi

En ufak bir bilgim bile yok bu durumun bize ne kazandıracağı ya da kaybettirecegi ile ilgili. Bilgili birileri analiz yapsın da okuyalım.

Güzel bir haberin içine nasıl edilir buyrun burda

Bu Alemin Tek Kralı

Nedir bu sermaye arttırı mı ? Bize yararlı birşey mi zararlı mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vaybe sinan da şovmen olmuş.

Şimdi sen niye sevindin onu bize bir anlat Ercan kardeşim, biz de sevinelim. Mal gibi bakıyorum açıkçası bir halt anlamadım.
Durun ben anlatayım basit konu herkes hissesi kadar para koyuyor sermaye ye 100 ml olan değeri yüzde 400 ile 400 ml çekiyoruz yüzde 50 hissesi olan Galatasaray 150 ml koyuyor geriye kalan kısımda kalanı koyuyor 150 ml
Bu parayi kullanıyoruz olay bu

Bu Alemin Tek Kralı

Durun ben anlatayım basit konu herkes hissesi kadar para koyuyor sermaye ye 100 ml olan değeri yüzde 400 ile 400 ml çekiyoruz yüzde 50 hissesi olan Galatasaray 150 ml koyuyor geriye kalan kısımda kalanı koyuyor 150 ml
Bu parayi kullanıyoruz olay bu

Bu Alemin Tek Kralı

O zaman dans.

YouTube

Eskiden naklen istenmiyordu para şimdi sermaye artırıma giden hisse sahibi parayı naklen ortaya koyuyor koyamayalar hisse satışına gidiyor

Bu Alemin Tek Kralı

Yanlız hisseler fena değer kaybediyor genelde diye biliyorum satış olduğu için

Bu Alemin Tek Kralı

susun da sinan bey izah etsin hala msj atiyorsunuz

Uefa için çok iyi hamle tabii uefa nezdinde kabul görürse yüzde 400 çok büyük ve ıyi hamle
Dursun başvuru yapmıştı rivadan gelen para ile

Bu Alemin Tek Kralı

Sinan elinden geldigince ozelden olayi biraz anatti bana beyler.
Gozumuz aydin bu gelismeden sonra toplam borcumuz kapaniyormus.
Sevindirici gelisme H.O :005:

Aysal 2 büyük numarasından biriydi birincisinde teminat ile kabul görmüş ikincisinde kamuoyu baskısı ve naklen para koyma nedeniyle kabul görmemişti
Sıcak para olmadan sermaye arttırımı kabul görmüyor

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt