Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
En ufak bir bilgim bile yok bu durumun bize ne kazandıracağı ya da kaybettirecegi ile ilgili. Bilgili birileri analiz yapsın da okuyalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel bir haberin içine nasıl edilir buyrun burda
Bu Alemin Tek Kralı
Durun ben anlatayım basit konu herkes hissesi kadar para koyuyor sermaye ye 100 ml olan değeri yüzde 400 ile 400 ml çekiyoruz yüzde 50 hissesi olan Galatasaray 150 ml koyuyor geriye kalan kısımda kalanı koyuyor 150 mlŞimdi sen niye sevindin onu bize bir anlat Ercan kardeşim, biz de sevinelim. Mal gibi bakıyorum açıkçası bir halt anlamadım.
Durun ben anlatayım basit konu herkes hissesi kadar para koyuyor sermaye ye 100 ml olan değeri yüzde 400 ile 400 ml çekiyoruz yüzde 50 hissesi olan Galatasaray 150 ml koyuyor geriye kalan kısımda kalanı koyuyor 150 ml
Bu parayi kullanıyoruz olay bu
Bu Alemin Tek Kralı
O vakit Transfer Nöbeti açılsın da gelecek senenin 11ini kuralım.Koyduk gibi
Bu Alemin Tek Kralı
Sanmıyorum ekside olan bir şirketizO vakit Transfer Nöbeti açılsın da gelecek senenin 11ini kuralım.
Sinan şimdi yazar merak etmeyinSinan elinden geldigince ozelden olayi biraz anatti bana beyler.
Gozumuz aydin bu gelismeden sonra toplam borcumuz kapaniyormus.
Sevindirici gelisme H.O :005: