Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

Topun önüne atlamak terimini ben uydurmadım,futbolun "f"sini bilen herkes bilir bunu.

Ön direk mevzuuna hiç girmiyorum.Ön direkteki Song çünkü.

3 senedır orta sahasında barıslar mustafalar ayhnlar oynayan takımın defansına sucu yukleyen anlıyo futboldan haklısın.gunumuz futbolunda takımın en onemlı mevkısı orta saha iken rakıp takımlar bızım orta sahayı vızır vızır gecerken defansın bıletıı kesenler anlıyo futboldan.orta sahaya selcuk inan melo geldi takım twente inter liverpool maclarında sadece 1 gol yedı bunuda yazın.haaa bu arada kewell cok guzel guluyo linderoth cok yakusuklu
Yok renkdaş bence Linderoth yakışıklı değildi :SS:

Gönderin artık şu adamı.Bana göre yeterli olsada her gün bu tartışmayı görmekten bıktım

dostum bu adamı yolamkla bitmiycek iş .bugun servete sallarlar yarın servet gıder bunlar yıne bulurlar sallıycak adam.bize bole taraftar lazım degıl.bize takımına kanının son damlasına kadar destek verecek taraftar lazım.kaptanının sevgılısıne beste yapan,sakatlandı die üstünü çizen taraftar degıl.

dostum bu adamı yolamkla bitmiycek iş .bugun servete sallarlar yarın servet gıder bunlar yıne bulurlar sallıycak adam.bize bole taraftar lazım degıl.bize takımına kanının son damlasına kadar destek verecek taraftar lazım.kaptanının sevgılısıne beste yapan,sakatlandı die üstünü çizen taraftar degıl.

Afiyet olsun keyifler nasıl?

Arda'yı savunanlarla Servet ve Balta'yı göndermek isteyen kesim aynı , sen rahat ol. Biz gerçekleri görüyoruz gerek yok düşünme sen.

Tam da beni özetlemişsin.

Arda'yı savunanlarla Servet ve Balta'yı göndermek isteyen kesim aynı aslanım, sen rahat ol. Biz gerçekleri görüyoruz gerek yok düşünme sen.

ergene bak ergene gerceklerı goruyomus.sen once 3 senedır rakıp takımların orta sahayı nasıl vızır vızır gectıgını gör

ergene bak ergene gerceklerı goruyomus.sen once 3 senedır rakıp takımların orta sahayı nasıl vızır vızır gectıgını gör

Ben orta saha iyiydi diye mesaj attım mı ? Geçen sene Mustafa Sarp, Ayhan yeterli diyenler varken burda biz orta sahaya adam alınması gerek diyorduk. Aynen bu sene sol bek ve stoperde olduğu gibi...

İkili tartışmaya girenlere ceza vereceğim.Bu son uyarım

Ben orta saha iyiydi diye mesaj attım mı ? Geçen sene Mustafa Sarp, Ayhan yeterli diyenler varken burda biz orta sahaya adam alınması gerek diyorduk. Aynen bu sene sol bek ve stoperde olduğu gibi...

bak birader kendın diyosun orta saha alınmalı dedım dıye.gunumuz futbolunun en stratejık en onemlı bolgesıdır orta saha.rakip takıma orta sahanı vızır vızır gecırtıp defans bloguyla basbasa bırakırsan yersın golu.baska bi ihtimalı yok bunun birincide yemezsen ikincede yersın.sen bu yuzden defans blogunu elestıremezsın.bu takım twente inter liverpool gıbı takımlardan 1 gol yedı toplamda.bu takımın 3 senedır takım savunmasımı varda sen defans bloguna saydırıyon.bi takımın defansının iyi olması sadece defansınamı baglıdır sanıyon.ona buna saldırmayı kesın su takıma 1 sezon kayıtsız sartsız destek verın.cunku sız taraftarsınız ve taraftarın gorevı budur.bu takımın teknık dırektoru var imparator var.sımdı sen o guzel kafanı bunları yorma sadece destegını ver

Bence yeter artık tartışmayalım. Herkes fikrini belirtti. Mesela ben onun tam karşıt düşüncesine sahip olmama rağmen Çağlar'ın Servet hakkında ki düşüncelerini biliyorum. Bu fikrine saygıda duyuyorum. Ama konu uzadıkça gereksiz yerlere kayıyor ve anlamsız tartışmalar oluşuyor. Kaba bir tabirle konunun b*ku çıktı. Bazılarımız istiyor bazılarımız istemiyor bunu gördük işte. Yeter artık. Sonuçta hepimiz aynı renklere gönül veren kişileriz. Takım sezona iyi başlamak üzere. Çok güzel pas yapmaya başladık. Servet hakkında iyi düşünmesenizde bu fikirlerinizi biraz erteleyin. İyi düşünüyorsanız da yeteri kadar belirttik artık belirtmeyelim. Konu çok tuhaflaştı. Başka konulara yönelelim.

Yalnız şu açıdan çok yararlı oldu artık birçok kişi Servet'i farklı bir gözle izleyecek benim gibi. Stoperin ne yapması gerektiğini nerde durması gerektiğini ne zaman müdahale etmesi gerektiği bilen bir izleyicide sezon devam ederken bu konuya bol bol görüş yazar.

Gökhan Zan sorunsalı ne olacak peki? Sadece Servet olsa iyi.Servet'ten ne zaman kurtuluruz? Milli takımdan kesilince, oda yakındır zaten.

Gökhan Zan gene idare eder.

Geri
Üst Alt