sessiz istila

Bir de bunlar çıktı başımıza yav valla kalmayalım diye her şeyi yapıyorlar ülkede. İşin kötü yanı her açıdan o kadar kötü durumdayız ki yurt dışına gitmek de her dakika daha da zorlaşıyor. Ekonomik şartlardan bahsetmiyorum. Pandemi sonrası genel olarak şartlar sıkılaştırılmıştı ama her şey bir yana ayyuka çıkan yolsuzluklar ülkedeki hukuksuzluklar vs sonrası şunlarla da uğraşmak gerekiyor:

Yakın bir zamanda bu kokain trafiğinden ötürü kolombiyalı muamelesi de çekmeye başlayabilirler bize ya da cihatçı-bombacı vs. Her yol var maalesef.

Pakistan ve Afganların kültürü(!) fazlasıyla bizim sinir uçlarımıza dokunan türden. Geçenlerde bir video vardı ya Afganistan ya Pakistan, 2 tane genç kız böyle pazar alanı gibi bir yerde kitle olarak kapalı bir yere sokup taciz,tecavüz ediyorlar dakikalarca ve kızlara ne oldu bilinmiyor.

medeniyet görmemiş herifler çayıra salınmış sığırlar gibi her tarafta atlayıp zıplıyor. ülkeyi bunların çayır alanına çevirenler tarihe geçti.

çok vermiyorum en fazla 7 sene içinde özellikle istanbul'da çok kan döküleceğini varsayıyorum. bunun güzergahı da dolapdere, taksim, tarlabaşı tarafları olur. bunlar gitmemek için büyük eylemler yapacak iktidar değiştiği an silahlandırılmış bir grupta bunları hedef alacak. bunlar benim tahminim.

çok vermiyorum en fazla 7 sene içinde özellikle istanbul'da çok kan döküleceğini varsayıyorum. bunun güzergahı da dolapdere, taksim, tarlabaşı tarafları olur. bunlar gitmemek için büyük eylemler yapacak iktidar değiştiği an silahlandırılmış bir grupta bunları hedef alacak. bunlar benim tahminim.
iyimser diyorsun 7 sene diyerek renktaş

Sessiz istila değil bağıra bağıra gelen bir istila. Ülkede daha benim gidip göremediğim yerlerde Suriyeliler, Pakistanlılar, Afganlar cirit atıyor. İstanbul’da, Ankara’da Araplar, İranlılar, Antalya’da Ruslar ev alıyor, satıyor. Tatil yerlerinde Akdeniz’de Ege’de yabancılara hizmetçilik yapıyoruz. Zaten ülkede sığınmacı olan biziz. Bizim gitmemizi bekliyorlar.

Allah sonumuzu hayır etsin ben ülkenin geleceğini hiç iyi görmüyorum.

biraz önce babam çekyata uzanmiş beyaz tvde film izliyordu. kulaklari pek duymaz da; babaaa ben çekirdek alip gelecem dedim. bir anda irkildi, göz bebekleri buyumus vaziyette tamam dedi.
bende çekirdek alma bahanesi ile 2 pakistanliyi pataklayip geldim eve

Evet dağılalım ufaktan bizi de alacaklar yoksa

Geri
Üst Alt