Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.409
- 95.411
- 4.978
Evet aynı kız.Bu üstteki kızla kaybolan kız aynı kişi mi bir el sallamaya yapmış bu isi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet aynı kız.Bu üstteki kızla kaybolan kız aynı kişi mi bir el sallamaya yapmış bu isi
Öbürüne nolmus peki onuda afganistanli mi almis. NE sacma iş la bu. Benim kızımı alacak kaciracak cigerini sökerim onunEvet aynı kız.
Diğerini bilmiyorumÖbürüne nolmus peki onuda afganistanli mi almis. NE sacma iş la bu. Benim kızımı alacak kaciracak cigerini sökerim onun
Çocuğu olanlar valla dikkatli olsun
iyimser diyorsun 7 sene diyerek renktaşçok vermiyorum en fazla 7 sene içinde özellikle istanbul'da çok kan döküleceğini varsayıyorum. bunun güzergahı da dolapdere, taksim, tarlabaşı tarafları olur. bunlar gitmemek için büyük eylemler yapacak iktidar değiştiği an silahlandırılmış bir grupta bunları hedef alacak. bunlar benim tahminim.
en fazla diyorum o da bunların tekrar seçilebilme ihtimalini katarak. bunlar tekrar seçilirse kendi vatandaşının silahlanmasını bir şekilde engeller veya çok sıkı denetler.iyimser diyorsun 7 sene diyerek renktaş