sessiz istila

2 gündür İstanbul'dayım. Bildiğim durumdu ama gözümle görünce daha farklı oluyor elbette, vaziyet vahim.

Vatana ihaneti sadece milli sırları satmak veya silah alıp dağa çıkmak zannediyor bu ülke halkı. Halbuki euro üzerinden de pek ala göz göre göre, canlı yayınla da yapılabiliyor. Tampon ülkeyiz.

Bu soyuna sopuna kültürüne soktuklarımdan nasıl kurtulacak bu ülke çok merak ediyorum, gerçekten çok merak ediyorum. Şuan ki vukuatlar ortada, bi 3-5 sene sonrasını düşününce insanin içi ürperiyor.

Bu soyuna sopuna kültürüne soktuklarımdan nasıl kurtulacak bu ülke çok merak ediyorum, gerçekten çok merak ediyorum. Şuan ki vukuatlar ortada, bi 3-5 sene sonrasını düşününce insanin içi ürperiyor.
İstenildiği sürece kurtulmak kolay

İstenildiği sürece kurtulmak kolay
yıllardır artarak devam eden, günden güne katlanarak artan şu sorun, trabzonun şampiyonluk kutlamaları kadar bile dillendirilemedi yahu. sokak köpekleri muhabbeti şu köpeklerden daha fazla gündem oldu, var mı böyle bi dünya.

yıllardır artarak devam eden, günden güne katlanarak artan şu sorun, trabzonun şampiyonluk kutlamaları kadar bile dillendirilemedi yahu. sokak köpekleri muhabbeti şu köpeklerden daha fazla gündem oldu, var mı böyle bi dünya.
Sıkıntı istemiyorlar buna çözüm bulmayı. Emniyet bile yasak getiriyor.

Pek mümkün değil. İktidar el değiştirirse de en fazla yeni geleceklere engel olunur veya bir kısmı gönderilir. Muhalefet de halkı aldatıyor.

Geri gitmelerini sadece iki şekilde mümkün görüyorum kendimce. İlki hukukun rafa kalkması bunun için de olacak şey belli, Allah muhafaza. İkincisi de istihbari çalışma. Gladyo tipi bir organizasyon. Planlı mahalli çatışmalar, medya yoluyla yönlendirme, can ve mal kayıplarını sebep gösterip dış dünyaya gerekçe sunma vs. Gönderilmek istenirse bu daha olası. Çok masumun canı yanar ama amaç hasıl olur.

Pek mümkün değil. İktidar el değiştirirse de en fazla yeni geleceklere engel olunur veya bir kısmı gönderilir. Muhalefet de halkı aldatıyor.

Geri gitmelerini sadece iki şekilde mümkün görüyorum kendimce. İlki hukukun rafa kalkması bunun için de olacak şey belli, Allah muhafaza. İkincisi de istihbari çalışma. Gladyo tipi bir organizasyon. Planlı mahalli çatışmalar, medya yoluyla yönlendirme, can ve mal kayıplarını sebep gösterip dış dünyaya gerekçe sunma vs. Gönderilmek istenirse bu daha olası. Çok masumun canı yanar ama amaç hasıl olur.

Dediğin gibi olur çok can yanar bence de.

Mülteci statüsünde değil bunlar Taha. Sığınmacı bunlar ve tutup kolundan atabiliyorsun.

Herifler acikca bilerek doldurdu col maymunlarini iceri, birkac yil once ozellikle iran sinirindaki mayinlar temizlendi durduk yere sirf o itler girsin diye.

Secimin ertesi gunu bu itler zor kullanilip gonderilmeli mayinlar da tekrar dosenmeli bu isin sakasi yok
olay 2009'da gündeme getirilmiş. amacın organik tarım yapmak olduğu söylenince kimse yememiş. tepkiler gelince soğutulmuş, 2010 yılı sonunda mayından temizlenecek alanların halka dağıtılacağı söylenerek torba yasa'da karambolde meclis'ten geçirmişler. çalışmalar 2011'de başlamış, 2013 mayıs ayı itibarıyla 1 milyon 150 bin metrekarelik alan temizlenmiş. ardından 5 milyon suriyeli rahatça ülkemize transfer olmuş.
Birileri oyunu kurmuş yıllardır olanları izliyoruz.

Geri
Üst Alt