sessiz istila

Mevzuyu çarpıtarak hatalarını örtmeye yer arıyorlar. Aslında oluşan rahatsızlığın temelinde halkımızın yoksulluktan memleketimizin güzelliklerinden faydalanamaması geliyor. Tabi Orta Doğuluların bir Avrupalıya veya Amerikalıya göre oldukça rahatsız eden rahatlığı da gözardı edilemez.

Konuya daha olumlu bakmak gerekiyor

Her Suriyeli en az 1 oy demek

Bu devletin Ak Parti'nin gelecegi icin Suriyeliler cok onemli

☆☆☆☆

Konuya daha olumlu bakmak gerekiyor

Her Suriyeli en az 1 oy demek

Bu devletin Ak Parti'nin gelecegi icin Suriyeliler cok onemli

☆☆☆☆
Oy meselesi bana biraz abartı geliyor.
En fazla olsa olsa 1 milyon suriyeli seçmen olsa buda yüzde %1.5 oy demek.
1 milyonda çılgın bir rakam.Bana göre oy değil iş bilmezlik ve hainlik daha ön planda.

Oy meselesi bana biraz abartı geliyor.
En fazla olsa olsa 1 milyon suriyeli seçmen olsa buda yüzde %1.5 oy demek.
1 milyonda çılgın bir rakam.Bana göre oy değil iş bilmezlik ve hainlik daha ön planda.
Secime kadar 2 milyon suriyeli secmen olsa 50 milyon secmen gecerli oy kullansa yuzde 4 olur

Umidimizi kaybetmeyelim

☆☆☆☆

Sığınmacılar bir sonraki seçimde kendi partilerine verecekleri destekle barajı rahat geçerler. Tbmm'ye Suriyeli veya Afgan milletvekili girdiği an bu ülkenin bir parçası olarak nitelendirilirler ve Avrupa tarafından zaten Türkiye'de temsil edilen kişiler denilip oradakilerinde doğdukları ülkelerden önce buraya postalanmalarının önünü açar bu durum.
Yunan işgalinden daha tehlikeli ve demografimizi bozarak ülkeyi parçalayacak en önemli tehdit sığınmacı meselesidir. Ordu, polis, iç işleri bunlardan zerre ümidim yok, milletin kendi feraseti bu sorunu çözecek umarım.

Pakistan iflasın eşiğinde milyonlarca akın gelirse şaşırmayın, bizde birde mezhep partizanları iran dağılacak diye göbek atacak kesim var iran karışırsa en az ordanda 40 milyon u soluğu burada alır tehlike büyük sınır yol geçen hanı tek bir mayın yok Yunanistan yığınak yaptı her yere

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt