Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş kıza aşık filan değilsen girme hiç o toplara kızlar gelip geçer ama sağlam arkadaşlıklar her zaman bulunamıyor mağlesef..
Galatasaray Efendileri üstadım çok güzel bir tespit yapmışsınız.Bu yazınızdan sonra bir yazı yazılmaz bence.İmza atılır.Saygılar:005::005::005:
Tanımlarsanız nasıl bir durumdur arkadaşlar?Bir arkadaşım(erkek) diğer arkadaşıma(kıza)yazıyor.Ama bir problem var.Kızın sevgilisi var ve sevgilisi de benim yakın arkadaşlarımdan.Kızda çocuğu sadece arkadaşı olarak görüyor gibime geliyor ama bilmiyorum yani.
Beni pek ilgilendirmez ama gene de fikirlerinizi merak etmekteyim.Sizin başınıza bu durum gelse ne tepki verirsiniz?
Saygılar...
Bilader sana çok pis laf etmişler
,,bi arkadaşım" ile başlıyan cümleler | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Hocam yanlış anlama o zaman senin sevgilinede biri yazsa hiç gıkını çıkarmıyacan ?
Olabilir diyecen bana önce şans vermiş olması diğer seceneklere açık olmasını engellemez mi diyeceksin.
Hayatımda böyle genişlik görmedim...
Başkasında şansını denemek istiosa benden ayrılır gider dener...
Cok elestirsem de yaptim bu durumu hatta benim yuzumden cocuktan ayrildi daha dogrusu ayrilmasinda cok etkim oldu sonra da ben ondan ayrildim bu kadar da hirboyum.
$
Cok elestirsem de yaptim bu durumu hatta benim yuzumden cocuktan ayrildi daha dogrusu ayrilmasinda cok etkim oldu sonra da ben ondan ayrildim bu kadar da hirboyum.
$