Sevgilisi Olan Bir Kıza Yazmak

kardeş kıza aşık filan değilsen girme hiç o toplara kızlar gelip geçer ama sağlam arkadaşlıklar her zaman bulunamıyor mağlesef..

kardeş kıza aşık filan değilsen girme hiç o toplara kızlar gelip geçer ama sağlam arkadaşlıklar her zaman bulunamıyor mağlesef..

Aynen kardeşim.Ben sadece bu ilginç durum sizlerin başına gelse ne tepki verirdiniz idi

Beni ilgilendirmeyeceğini zaten belirtmiştim.O toplara girmek dediğin gibi hiçbir yarar sağlamaz.

Sen de gir topa Ahmet, yoksa olay sana patlayacak. bir arkadaş sen değilsen arada kalmışsın.

Beni ilgilendirmez açıkcası eğer kız bana ilgi gösteriyorsa ve benimde ona karşı bi ilgi alakam mevcut ise erkek arkadaşı varmış yhaa .s.s kafasına giremem çünkü benle vakit geçirmekten zevk alıyorsa erkek arkadaşıyla olmaktansa benle olmayı tercih ediyorsa o ilişki zaten bitmiştir kabul edemiyordur ya da daha zamanı gelmemiştir tam olarak.Bunun dışındaki durumlarda ise zaman kaybıdır.

Tanımlarsanız nasıl bir durumdur arkadaşlar?Bir arkadaşım(erkek) diğer arkadaşıma(kıza)yazıyor.Ama bir problem var.Kızın sevgilisi var ve sevgilisi de benim yakın arkadaşlarımdan.Kızda çocuğu sadece arkadaşı olarak görüyor gibime geliyor ama bilmiyorum yani.

Beni pek ilgilendirmez ama gene de fikirlerinizi merak etmekteyim.Sizin başınıza bu durum gelse ne tepki verirsiniz?

Saygılar...

Bilader sana çok pis laf etmişler

,,bi arkadaşım" ile başlıyan cümleler | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

güzin abla´yi dertlerinizlen öldürdünüz,sira simdi bize mi geldi arkadas..

Hocam yanlış anlama o zaman senin sevgilinede biri yazsa hiç gıkını çıkarmıyacan ?

Olabilir diyecen bana önce şans vermiş olması diğer seceneklere açık olmasını engellemez mi diyeceksin.

Hayatımda böyle genişlik görmedim...

Başkasında şansını denemek istiosa benden ayrılır gider dener...

olm ben başkasının haddine değil derken arkadaşlarıı falan kastettim. Bi erkek sevgilisinin yanında niye asılsın zaten kıza delirdin mi sen?

Eşit dengeler de Ice Bucket Challenge yapsınlar hangisi daha cool durursa kız onu seçsin :)

Normalde bu karı kız mevzularına bayılırım,özel ilgi alanım ama böyle bir muhabbette söyleyeceğim cümleler bellidir , o da bana sıkıntı açar o yüzden gerek yok.

Bu arada o '' bi arkadaş'' da kimse çıksın artık ortaya. Söz bir şey yapmayacağız.

Cok elestirsem de yaptim bu durumu hatta benim yuzumden cocuktan ayrildi daha dogrusu ayrilmasinda cok etkim oldu sonra da ben ondan ayrildim bu kadar da hirboyum.

$

Geri
Üst Alt