Sevilla, Marcao'yu Transfer Ediyor!

O 18 zaten direkt 18 değildir muhtemelen zaten. 13 ya da 14 + opsiyon falandır. Ne olursa olsun tatmin etmeyecek rakam bizi.

18 iyi para Gönlümüz daha fazlasını isterdi ama işte milli takım olmayınca İngiltere’den teklif gelmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaziyoruz iste ama yanlis anliyor bazilari ben Milli Takim'da olmadigi icin dedim en fazla 15m getirir Marcao diye. Ama Nelsson'un potansiyeli cok daha fazla getiri. Sebebi hem Kuzey Avrupa pasaportu hem de Milli Takim'in da sure aliyor (hatta devamlilik olabilir) olusu.

18 m . 2 m şampiyonlar ligi bonusu . yüzde 10 sonraki satıştan pay. (marcaoyu 2 yıla kalmaz major kluplere satarlar )

Gel roma bebeğim sana 1 avro altına verelim 14.999.999 avro + bonuslar

12 birde bonusla beraber ha. Insan ikinci teklif olarak 12+2 yapar ve sonra 13+3 yada 4 milyon bonusla bitirmeye calisirdi.

EAjjoyiW4AAI4oW.jpg

Bizden topçu almaya gelince tüm Avrupa kulüpleri bu moda giriyor. Porto'dan Benfica'dan alacak olsalar 30'dan başlardı Marcao. Biz 15'i zor alıyoruz.

Adım gibi eminim bunlar Marcao'yu 12'den yukarı satamamiştir birde üstüne komisyon vermişlerdir satan managere.

Haydutluk yapma lan sevilla ver 30milyon yuromuzu serefsizligin luzmu yok

yanlız şaka maka italyada daha büyük patlama yapabilir Marcao - inter falan gelirse oltaya

Geri
Üst Alt