- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
nelsonu satan sampiyonlugu satar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelsonu satan sampiyonlugu satar
Ördek besliyorgökhan zan boşta mı
Katılmıyorum.Dün takım fotosunda bile mutsuzluğu göze çarpıyor.
Gitmek istediği bariz. Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz.
O zaman niye Sevilla geçen sene almadı?6 7 ye aynısı varsa Sevilla neden bulmuyor da bize geliyor ? Ayrica matematik hocanın kulaklarını cinlatmak isterim. %300 kari nasil hesapladin![]()
Bana kalırsa bende satmam ama İspanyol kulübü isterse adam ister istemez gitmek ister. İleride sorun çıkarabilir bu seferde almak isteyen kulüp bunu bilip ona göre teklif verir. Bir oyuncu ederini buluyorsa göndermek lazım.Satmak zorunda değiliz ki. Niye aç Klüp havasındayız. Adamı yeni aldık. Biraz kullanmak lazım
Normalde 25den fazla teklif edilmesi gerekir bizimkiler daha ucuza yollama peşinde hemde yeri dolar mı dolmaz mi soru işareti.Sizi anlamakta cidden zorluk çekiyorum bazen.
Adamın kontratında 25 Milyonluk opsiyon var, lig başlamış ve şu saatten sonra yerini doldurma ihtimalimiz çok düşük olan as stoperimizi niye daha ucuza bırakmak istiyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum.
Biz oyuncu almak istedik mi her takım inat edip diretiyor sonuna kadar. Sevilla daha yeni Marcao'yu çingene pazarlığıyla elimizden aldı. Bu adamlara iyilik yapıp daha ucuza oyuncuyu bırakmamızı nasıl istersiniz.
Ya kontratında yer alan 25 Milyonluk fesh bedelini şak diye verirler ya da avuçlarını yalarlar. Bu kadar basit.
Vizyon.24.5M+ 20%
zaten tandem bozulduhem marco hem nelson dan sezon başı çıkmak büyük risk. ederini bulan gider vs tamam da tandemi tamamen bozmak ne kadar doğru tartışılır?