Sevilla‘dan Galatasaray‘a Nelsson İçin Yeni Teklif!

nelsonu satan sampiyonlugu satar
3760.jpg

Ulan düşün yakamızdan be kardeşim ya.

serbest kalma maddesi disinda sevilla'ya yaniti olumsuz vermeleri gerekir.
nacizane bu yetenek alinirkenki ilk mesajimda ozellikle vurguladigim ve potansiyeline guvendigim bir ismin daha ilk sezon akabinde bu denli teklif gormesi tarafimi sasirtmadi.

yeni kjaer olur kendisi. dolayisiyla hem ulke mense, hem bolgesi , hem yas ve tipolojisi, milli takimda oynamasi ,bunlar onemli doneler ~etiket ve miktarin yukselmesine dair. bu yukselme dikine ivme olarak devam edecektir -ilk gun dedim yineliyorum.

zorunlu olmadikca serbest kalma bedeli disinda bir fiyata satmaya gerek yok. buyuk ihtimal nacizane gorusum ve beklentim onumuzdeki donem ; epl veya serie a yapacagi yonunde hemde mevcut serbest kalma bedeline rahatca.

alinacak yeni oyuncu icin sicak para akisi zorunlu ise _ dolayisiyla kendisi_ederinden dusuge satilirsa buyuk hata olur.

Satmak zorunda değiliz ki. Niye aç Klüp havasındayız. Adamı yeni aldık. Biraz kullanmak lazım
Bana kalırsa bende satmam ama İspanyol kulübü isterse adam ister istemez gitmek ister. İleride sorun çıkarabilir bu seferde almak isteyen kulüp bunu bilip ona göre teklif verir. Bir oyuncu ederini buluyorsa göndermek lazım.

17 değildir o 12+5 bonustur. Sevillaya 25den aşağı kemiksiz satmamak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sizi anlamakta cidden zorluk çekiyorum bazen.

Adamın kontratında 25 Milyonluk opsiyon var, lig başlamış ve şu saatten sonra yerini doldurma ihtimalimiz çok düşük olan as stoperimizi niye daha ucuza bırakmak istiyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum.

Biz oyuncu almak istedik mi her takım inat edip diretiyor sonuna kadar. Sevilla daha yeni Marcao'yu çingene pazarlığıyla elimizden aldı. Bu adamlara iyilik yapıp daha ucuza oyuncuyu bırakmamızı nasıl istersiniz.

Ya kontratında yer alan 25 Milyonluk fesh bedelini şak diye verirler ya da avuçlarını yalarlar. Bu kadar basit.

Sizi anlamakta cidden zorluk çekiyorum bazen.

Adamın kontratında 25 Milyonluk opsiyon var, lig başlamış ve şu saatten sonra yerini doldurma ihtimalimiz çok düşük olan as stoperimizi niye daha ucuza bırakmak istiyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum.

Biz oyuncu almak istedik mi her takım inat edip diretiyor sonuna kadar. Sevilla daha yeni Marcao'yu çingene pazarlığıyla elimizden aldı. Bu adamlara iyilik yapıp daha ucuza oyuncuyu bırakmamızı nasıl istersiniz.

Ya kontratında yer alan 25 Milyonluk fesh bedelini şak diye verirler ya da avuçlarını yalarlar. Bu kadar basit.
Normalde 25den fazla teklif edilmesi gerekir bizimkiler daha ucuza yollama peşinde hemde yeri dolar mı dolmaz mi soru işareti.
18 veya 20 milyon Euro çok iyi para kabul fakat yerini kimle dolduracagiz?

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 million verseler 2 tane süper defans transfer edebilirisn onu da düsünmek lazim

Bu arada Sevilla ile olan ilişkimizde hep veren taraf olmanın iyi olmadığını düşünüyorum. Arada sırada bizim de alan taraf olmamız gerekiyor.

hem marco hem nelson dan sezon başı çıkmak büyük risk. ederini bulan gider vs tamam da tandemi tamamen bozmak ne kadar doğru tartışılır?

Geri
Üst Alt