Sevilla‘dan Galatasaray‘a Nelsson İçin Yeni Teklif!

zaten tandem bozuldu

tamamen yenılenmeli
2 kritik haftada 2 hata yapsinlar sampiyonluk gitsin de gör. yerine tam manasıyla daha iyisini almadan satmak risk. yazık olur transferlere olusturulan havaya. ben abdüle de güvenmiyom mesela. hazirliği yapıldıysa amenna ha satalim yerine buluruz birini diyolarsa aman ha diyorum.

2 kritik haftada 2 hata yapsinlar sampiyonluk gitsin de gör. yerine tam manasıyla daha iyisini almadan satmak risk. yazık olur transferlere olusturulan havaya. ben abdüle de güvenmiyom mesela. hazirliği yapıldıysa amenna ha satalim yerine buluruz birini diyolarsa aman ha diyorum.
torreira oynayacagı zaman stoperlerın oyunla ilişkisi azalır diye tahmın edıyorum hafif cakılı oynarsak problem kalmaz alışma sürecinde

torreira oynayacagı zaman stoperlerın oyunla ilişkisi azalır diye tahmın edıyorum hafif cakılı oynarsak problem kalmaz alışma sürecinde
pozisyon bilgisi topla çıkıp topu kaptırmalarından önemli. cannavaro 1.5mt boyu ve fiziğiyle yıllarca stoper oynadı. vala kumar olur yerini yüzde yüz dolduramayacaklarını düşünüyolarsa yapmasınlar. plan proje vs varsa denenebilir.

Monaco Falcao'yu satmadan önce 2 tane forvet transferini bitirip öyle göndermişti Falcao'yu. Gidecekse biz de böyle yapmak zorundayız.

Son on yılın züpeaa lig şampilerinin stoperleri öyle ahım şahım değiller
Seneye kadar oturacak düzlemde stoper bulunursa (kelepir fiyat 5-6 civarı) süper iş olur

Bu haberler uzun süredir var peki bizim Nelssonun gidişine bir hazırlığımız var mı ? Pek sanmıyorum. Bu durumda teklif çok iyi olmalı ki üzülmeyelim. En az 20m ve satıştan %20 gibi bir teklif üzmez. Sonraki satıştan kesinlikle pay almalıyız DK performansı sonrası değeri artacaktır.

Biraz dik durup, direnmek lazım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25 verip opsiyonu kullanmaları dışında bu adam şu an hiçbir fiyata satılmamalı. Dünkü maçı izlemeyenler yorum yapıyor sanırım. Nelson giderse yerini iyi para harcamadan dolduramayız. Maçta gördük ki olası gidişiyle defansımız çökecek durumda, o vakit şampiyonluğu falan da unutun.

kemiksiz 19-20 veriyorlarsa satalım, hem eksikler giderilir hem de gelecek için reklam olur

Geri
Üst Alt