Sevilla‘dan Galatasaray‘a Nelsson İçin Yeni Teklif!

Daha fazla etmez derken oyuncu için demedim satın alacak adam 25 den fazla vermesine gerek yok anlamında. 25 konulan birisi 15 e gidebilir normal birşey yani klüp ısrar eder anlaşmaya yanaşmaz alacak klüp senle uğraşamam diyip 25 i verip alır .
Bir kritik nokta da şu: Serbest kalma maddesindeki bedel peşin verilmek zorunda. 25 milyonu kulübün hesabına yatırıp oyuncunun sözleşmesini feshetmiş oluyorsun. 25 milyonu trink vermekle birkaç taksite bağlamak arasında büyük fark var. Her kulüp tercih etmiyor o parayı hemen vermeyi. Çok isteyen parasını yatırıp alsın düşüncesi biraz da ondan. Tamam 20-25 verelim ama birkaç taksite bağlayalım diye gelirler biz geri adım atmazsak.

Ne 20'si yahu. 25 altına kesinlikle satılmamalı. Uzun süreli sözleşmesi devam ediyor. Yok hayalmiş bilmem ne. Yemişim hayallerini onun.

Evet gereken baskıyı yaptım.

Screenshot_20220811_122946.webp

Sıktı bu da ha. Gitmek istiyorsan defol git.

Menajerin konuşsun Sevilla ile. Nasıl seni ayarttılarsa ona göre parayı yükseltsinler.

ya sevillanin az maas alan potansiyelli tum topcularina teklif yapail 4-5 milyon euro huzurlari kacsin heriflerin ne ya bu suluk gibi yapisti herifler

zalamek kadar olamadik coktan sittiri cekmisti herifler

Bu adamı gitti sayın beyler.
Umudum gidene kadar ahlaklı oynaması ve iyi bir bonservis alınması.
Kendi yöneticimiz söylemezdi yoksa gitmek istediğini.

Galatasaray, Marcao ve Nelsson transferleri konusunda kendilerini zor durumda bırakan Monchi'yi FIFA'ya şikayet edecek.

Geri
Üst Alt