Seydou Doumbia

Bize fazla adam. Şu zamanlarda ne yazık ki şu çapta oyuncuları bu kulübe kazandirmak zor. Keşke gelse, yıllardir Rusya da oynayan adam şartlar olusturulsa seve seve gelir ama, o sartlari oluşturamayiz.

Ahmed Musada Doumbia da çok iyi oyuncular .

Fakat hayal kurmayın adamların piyasası 15m euro bonservisden başlıyor.Nereye alıosun.

Doumbia'nın kontratı yakin zamanda bitiyor sanirim. Sneijder satılıp rahatlıkla alınabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doumbia'nın kontratı yakin zamanda bitiyor sanirim. Sneijder satılıp rahatlıkla alınabilir.

2016 diye biliyorum...Zor iş, Sneijder satılsa bile öyle 15-20 milyon bonservis verilebilecek bir mali tablo yok ortada, uzun bir süre de olmayacak gibi görünüyor maalesef...(Sneijder fanlarına karşı çok cesur gördüm seni!)...

2016 diye biliyorum...Zor iş, Sneijder satılsa bile öyle 15-20 milyon bonservis verilebilecek bir mali tablo yok ortada, uzun bir süre de olmayacak gibi görünüyor maalesef...(Sneijder fanlarına karşı çok cesur gördüm seni!)...

Ben 2015 diye biliyodum ama yanlış olabilir. 20'ye Sneijder satılıp, 10'a alınabilir belki, 2015se kontratı.

Valla ben de seviyorum Sneijder'i ama ne yazıkki onu takıma ne Mancini, ne Terim ne de Prandelli adam gibi entegre edebildi. Futbolcular da ayak uyduramadı.

Aslında bana göre 4-4-2'de Melo Sneijder orta sahası denenebilir. Risk almak istemiyorsan, kenarları Emre-Yasin gibi defansa çok yardım eden oyunculardan seçersin.

Eğer olmazsa da Sneijder'i gonderip 2 forvete dönmeliyiz.

Ben 2015 diye biliyodum ama yanlış olabilir. 20'ye Sneijder satılıp, 10'a alınabilir belki, 2015se kontratı.

Valla ben de seviyorum Sneijder'i ama ne yazıkki onu takıma ne Mancini, ne Terim ne de Prandelli adam gibi entegre edebildi. Futbolcular da ayak uyduramadı.

Aslında bana göre 4-4-2'de Melo Sneijder orta sahası denenebilir. Risk almak istemiyorsan, kenarları Emre-Yasin gibi defansa çok yardım eden oyunculardan seçersin.

Eğer olmazsa da Sneijder'i gonderip 2 forvete dönmeliyiz.

Hiçbir takım ne kadar da iyi oynasa 30 yaşındaki bir oyuncu için 20 milyon euro vermez. 20m hayallerinden vazgeçelim bi kere. Son 10 yılda 30 yaşını geçip de +20m euroya satılan 2-3 oyuncu falan vardır.

Demba Ba'nın kral olduğu yerde Dombia akar.
Hele bizim gibi Burağın yerine Umutun girip açık fark yarattığı forvet hattı olmayan bir takımı tek başına şampiyon yapabilcek kapasiteye sahip.
Ama unuttum adamın yaşı 85 gösteriyordu!

Sözlesmesi bitiyorsa ve imza atmıyorsa devre arası elden cıkartmak isticekler. Burak'ın istatistikleri sağlam, yani Rusya'ya gideri var.

Burak+5 m euro ile Cska'nın kafasını karıstırabiliriz. Burak'tan sonra Doumbia :hat:

Dombra aka RTE şarkısını bunun için söylerdik be gelirse.

Eeeeeeh Doumbiaaaaa.

I am the one who knocks!

City ye Arsenal'e gider sonra "ouvv nasil kacirdik"

Son düzenleme:
Hay Hamit senin aklina, soyleme boyle seyleri.

Son düzenleme:
Sözlesmesi bitip serbest kalacak adam icin en iyi topcunu satıp da almanın mantıgı nedir yav.

Geri
Üst Alt