- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
Bize fazla adam. Şu zamanlarda ne yazık ki şu çapta oyuncuları bu kulübe kazandirmak zor. Keşke gelse, yıllardir Rusya da oynayan adam şartlar olusturulsa seve seve gelir ama, o sartlari oluşturamayiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cityi madara eden ahmed musa mış bana kalırsa
Doumbia'nın kontratı yakin zamanda bitiyor sanirim. Sneijder satılıp rahatlıkla alınabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2016 diye biliyorum...Zor iş, Sneijder satılsa bile öyle 15-20 milyon bonservis verilebilecek bir mali tablo yok ortada, uzun bir süre de olmayacak gibi görünüyor maalesef...(Sneijder fanlarına karşı çok cesur gördüm seni!)...
Ben 2015 diye biliyodum ama yanlış olabilir. 20'ye Sneijder satılıp, 10'a alınabilir belki, 2015se kontratı.
Valla ben de seviyorum Sneijder'i ama ne yazıkki onu takıma ne Mancini, ne Terim ne de Prandelli adam gibi entegre edebildi. Futbolcular da ayak uyduramadı.
Aslında bana göre 4-4-2'de Melo Sneijder orta sahası denenebilir. Risk almak istemiyorsan, kenarları Emre-Yasin gibi defansa çok yardım eden oyunculardan seçersin.
Eğer olmazsa da Sneijder'i gonderip 2 forvete dönmeliyiz.

yaz boyu anırmadığım kaldı citye golleri sıralayınca arkadaşlar yazmaya başladı
Doumbia'nın kontratı yakin zamanda bitiyor sanirim. Sneijder satılıp rahatlıkla alınabilir.