# Sezer Öztürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk

aydın'yav hala anlamakta zorlanyorum. inanılmaz yetenekli bu aydın antalya maçında ilk yarıda taç çizgisinde tekniğini süratiyle birleştirip attığı o iki çalım. 2. yarıda topu önüne alışı ,sonra ardaya hazırladığı pozisyon hani. bence özgüveni yerine geliyo . ama sorun şu hırslı olmalı ve topsuz oyundada yer almalı. yönetim aydını vermiycez demiş antalyaya. aydın gitmez unutun.

O da bizim Semih'imiz olacak galiba...:)

hatayı başta yaptılar belliydi zaten sezerin cok daha iyi bi futbolcu olacağı taa manisadayken o zamanda ufukla birlikte bize gelicek deniliyodu almadılar böle oldu

Sezerin bu takima gelmesini yektadan bile fazla istiyorum,insallah olur bu transfer.Benim gözümde selcuk inandan bile daha kabiliyetli bir futbolcu,yeterki dogru ellerde olsun.

Alırsak eğer büyük iş yapmış oluruz.Gerçekten çok yetenekli.O hep övülen,kaçırdık diye üzüldüğümüz Özer'den de kat kat daha iyi bir oyuncu.

Bu tür yerlileri şu an kadromuzda bulunan yerlilere tercih ederim.

Gelirse çok sevinirim ama bence transferi kapatmışızdır.

İnşallah gelir.

Ortada bir haber bile yok.Millet sayfalarca tartışmış.

Sezer i almamız lazım.İddia ediyorum en iyi transferimiz olur.Takımdaki yerli kalitesi artar.Çok büyük potansiyel var bu çocukta.Umarım alırız

Zaten bildiğin 10 numara, savunma falan yapıp top kapma özelliği yok. Gol atar, attırır.

Oyunun 4389439439 yönünü falan oynamıyor, hücumda yararlı olur.

Alınırsa bence de yararlı olur orası ayrı.
:yenieek:

Yalçın Dümer kuyuya attı taşı. Atla gel koçum be:)

Beyler yeni adamalrımızın imza töreni yokmudur ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt