Sezon Bitti...

Pazar günü bjk kazanamazsa biten birşey yok demek olur daha 10 maç var adam gibi oynayıp bugünkü gibi malca bireysel hatalar yapıp goller yemezsen 10da 10 bile yapılabilir bjknin zor bi fikstürü var üstelik kendi evimizde oynayacaz onlarla yani bjk-fb maçının sonucuna göre bitti ya da bitmedi denilebilir

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pazar günü bjk kazanamazsa biten birşey yok demek olur daha 10 maç var adam gibi oynayıp bugünkü gibi malca bireysel hatalar yapıp goller yemezsen 10da 10 bile yapılabilir bjknin zor bi fikstürü var üstelik kendi evimizde oynayacaz onlarla yani bjk-fb maçının sonucuna göre bitti ya da bitmedi denilebilir

Ali bey Ankaragücü'nü yenemeyen, Erzurum u dahil 2-0 öndeyken dünya pozisyon veren bu takımda 10/10 yapacak ışığı görüyor musunuz?
Her hafta aynı hikaye yenilmeyi geçtim, yenilse dahi sonuna kadar dişini tırnağına takan takım izlemek istiyorum.Umutlanmaktan sıkıldım artık

Bu takım 10 da 10 yapsın ben bir daha futbol izlemem. Bjk feneri yener 8 olur haftaya hataya yeniliriz 11 puan fark olur. Hayal kurmayın boşa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bitti bu saatten sonra değişen bişey olmaz bitmedi diyen de gitsin biraz daha Heidi izlesin. Hoca bile maç sonu açıklamalarında bunu ima etti.
Niye böyle oldu gerçekten enteresan. Hem Luyindama hem Marcao iki hafta önce Linnes yani anlamak mümkün değil. Defans oyuncuları sanki bile isteye takımı sabote ediyor. Beklerin rezalet oyunu. Yönetimin rezilliği saha zemini, Belhanda kararı. Linnes, Marcao ve Luyindama sözleşme yüzünden mi kafalarını sahaya veremiyorlar anlamıyorumki.
Gerçekten sene bitti ama yani bitiren bizzat biz olduk. Bariz hatalar oldu ve anlam verilmesi güç hatalar.
Bilemiyorum hoca da hatalı elbet ama ben yönetim ve futbolculara daha çok suç buluyorum. Marcao, Luyindama, Yedlin ve Linnes resmen s.çtılar takımın içine.

ne bitmesi yahu kendinize geliniz. sezon yeni başlıyor. rahat olun.

Rizeden dört gol yedik ya rezillik rezillik rezillik şu oyunla zaten şampiyon felan olmayalım olamayızda zaten

ne bitmesi yahu kendinize geliniz. sezon yeni başlıyor. rahat olun.

imagfes.webp

Ali bey Ankaragücü'nü yenemeyen, Erzurum u dahil 2-0 öndeyken dünya pozisyon veren bu takımda 10/10 yapacak ışığı görüyor musunuz?
Her hafta aynı hikaye yenilmeyi geçtim, yenilse dahi sonuna kadar dişini tırnağına takan takım izlemek istiyorum.Umutlanmaktan sıkıldım artık
Evet 10da 10 yapmak zor tabiki ama dönüp puan kaybı yaşadığımız maçlara bakarsak çoğunluğu bireysel hatalarla yenen gollerden kaynaklı ilk yarıdaki alanya maçında etebonun kırmızısı antalya maçında emre kılıncın kırmızısı bjk maçında diagnenin kırmızısı ankaragücü maçında ardanın yaptırdığı penaltı mostafanın kırmızısı ki burada hakem de suçluydu sivas ve bugünkü maçlarda yenen dört bireysel hata golleri... bunların hepsini toplasak 10 puandan fazla eder kaybımız ve bu maçların hepsini kazanabilirdik o kırmızılar hatalar olmasa evet hocanın da hataları var hocayı da savunmuyorum 4-4-2 oynamak hata oldu ama gerçekten ciddi biçimde bireysel hatalar ve aksilikler şanssızlıklar da oldu bu hataları yapmazsak kalan maçları alabiliriz dedim gereksiz kırmızılar görülmezse yapılmayacak hatalar olmazsa

Geri
Üst Alt