Sezon Bitti...

Polyannalar yarini bile beklememis savunmaya girismisler.

Biz son hafta kadikoyde şampiyonluk almis bir camiayiz biten ne anlamadim. Ben feneri destekliyorum pazar yensinler lig yeniden alev alsin gerisini sonra dusunuruz.

Bu takim ilk 4e giremez ah o pandemi yok mu?

Biz son hafta kadikoyde şampiyonluk almis bir camiayiz biten ne anlamadim. Ben feneri destekliyorum pazar yensinler lig yeniden alev alsin gerisini sonra dusunuruz.
3 puanlı sistemde her şey olabilir.
Bjk nın yenilmesine bile gerek yok.2 maç berabere kalsınlar yeter.Yeter ki biz maçlarımızı kazanalım.
Ama Beşiktaş’ı kendi sahamızda yenmek şart.

Hocanın ses tonu da bunu doğruluyor... Çünkü son üç kayıpın açıklaması yok abi... Agücüne hakem olmayan penaltı verdi kırıldık, sivasa lines verdi kırıldık, rizeye luyi verdi yetmedi marcao verdi yetmedi yedlin verdi... Akbaba hayatının golünü attı, falcao dudak ısırttı, onyekuru rakibe bile gol attırdı, kerem umut oldu, feg ölü haliyle sezonun asistini yaptı vs.... Bunların hepsi gerizekalı birkaç defans ve hakem hatasına kurban gitti... Hocanın ilk defa pes ettiğini hissettim.

Bjk’nın maçları kazanacağı kesin mi?
Nereden biliyorsun Hatay’a yenileceğimizi?
Diyelim ki Bjk-Fb berabere bitti?
Değişen bir şey yok.
30 puanın olduğu yerde her şey olabilir.

Bu futbola Sampiyon olup yine Avrupadan 6-7 yiyelim?

Kusura bakma renktas bence BJK olsun biz yine bos bos takilriz!
Daha taktik yok , Takim yok .

Bjk kalan maclarda 15 puan alsin gene de ligi bizden onde bitirir.

Yahu herşey bitmedi diyen ilk bendim Beşiktaş yenilse nolcak. 5 puan yenerse 8 puan fark var. Nasıl kapatacaksin. Ankaragücü Sivas rizeyi yenemeyen takım sampiyon mu olcak. Ben inancımı kaybettim ve ligi takip etmeyi bırakıyorum bu sene size bol şans.

Normalde böyle şeyler soylemem ama bizim takımda umut yok iyi oynarız puan kaybederiz anlarım da takımda gram umut ışığı yok ankgucu rizeye yenilen takım şampiyon olamaz. Sen git malatya antep fener başak deplasmanda yen köy takımlarına içerde puan ver akıl alır gibi değil

Yahu ligi alsa ne olacak? Avrupa'da yine rezil olmayacak mı?

Yeni kan lazım artık.

bu aksam hocayı dikkatli dinledinizmi bilmiyorum takıma net olarak güvenmiyorum nerdeyse diyecektı ben bunlarlamı sampiyonluga gidecegim

kendi hatalarıda bolca var fakat takımada güvenmiyor takım üzerinde hakimiyet kuramadıgı icinmi nedendir bilmiyorum

Yahu yukarıda bir arkadaş da yazmış. Yine öyle böyle son 8 hafta kazanalım. Bjk mallık yapsın bir şekilde bizi şampiyon yapsın. Eeee ne olacak. Yine bir Avrupa rezaleti, yine kötü vasat futbol devam. Olmasın öyle şampiyonluk artık. Kaliteli futbol istiyoruz artık YETER

Sivas-Ankaragücü facialarına rağmen önümüzde müthiş bir fırsat vardı maçı alıp Fb-Bjk maçındaki beraberliği bekleyebilirdik ama Rize mağlubiyeti ile resmen tüyü diktik. Bu mağlubiyet çok büyük yıkım olacaktır benim sezonla ilgili beklentim bu maçla birlikte sonlandı bu maçın 50. dakikasına kadar şampiyonluk umudum vardı artık yok.

bu aksam hocayı dikkatli dinledinizmi bilmiyorum takıma net olarak güvenmiyorum nerdeyse diyecektı ben bunlarlamı sampiyonluga gidecegim

kendi hatalarıda bolca var fakat takımada güvenmiyor takım üzerinde hakimiyet kuramadıgı icinmi nedendir bilmiyorum

daha devre arası 5 tane transfer yaptı daha hangi takımı kuracağız sevgili hocamıza?
kemal sunal filmlerindeki gibi florya önüne her transfer döneminde kamyon kamyon maraba gibi adam yığacak halimiz yok

Bu takımın defans hattında Luyindama, Marcao ve Sarachi oynadığı sürece takip etmeme kararı aldım. Sezon başından beri bunların yaptığı saçma sapan hatalardan gına geldi. Topu ıskalamalar, rakibe pas vermeler, bire birde çalım yemeler, gereksiz penaltı yaptırmalar! Galatasaray formasını çıkart, herhangi bir anadolu takımın formasini giydir bunlara, o takım küme düşmemeye oynar.

Yedlin yeni olduğu için onu katmıyorum, ama bugun resmeeeeennnnn maçı satdı! Böyle oynayacaksa direk kadro dışı bırakılsın. Alt yapıdan birisiyle oynayalım. O da en fazla böyle maç kaybettirir.

Bizim icin sezon ankaragucu macinda bitmisti zaten

Ne yazik ki Son 2 sezondur kirilgan bir takim olduk,biraz gerilim oldugu zaman ve aldigimiz bir maglubiyet ten sonra dagiliyoruz

Herseyin baslangici ankaragucu maci oldu

Geri
Üst Alt