Servet..(ben balık hafızalı ve günlük düşünen taraftar değilim...)
Sarp
Barış
Ayhan
Aydın
Balta
Aykut
Ufuk
Gökhan zan
Emra Çolak(Kiralık)
Kewell
Misimoviç
İnsua
Zapata(muhtemelen oda gidecek)
Ama bu revizyonun bu yönetimle yapılmasına karşıyım..Kesinlikle bu adamlar bu klüpten gidip yerine gelecek olan yönetim ve futbol takımı yöneticilerinin bu revizyonu yapması gereklidir.. -
Hiç kimse bu kadar adam göndermek ve almak zordur falan demesin..Akıllı,mantıklı, iş bilen,futbolu bilen yönetici ve profesyonellerle çok rahat gönderilir ve yerlerine adam alınır..Zor olan şey bu yönetici ve profesyonelleri bulmaktır..Yeni gelen yönetimde ilk aşamada bu revizyonu yapmak için gerekli maddi kaynağı sağlayacak...
Biri orta saha olmak üzere 2 tane üst düzey yabancı ve doğru bir planlamayla mevkisel eksikliklere göre yapılacak yerli transferleriyle bu revizyonun yapılabileceğini düşünüyorum..
İşin en acı tarafı hala giden ,gelen yazılıyor..Ama bu revizyonu bir türlü yapamayan,Galatasarayı özellikle yerli oyuncular konusunda iyice sıradanlaştıran,marka değerini düşüren bu başkan,yöneticisi ve profesyonelinin hala bunu nasıl yapabileceğini sorgulayan yok..
O gitdin,bu kalsın, yahu bunu yapanlar değişmedikçe ne kıymeti var bu işin..Bunu yapan tam bir iş bilmezse ne değişecek..Senelerdir anlayamadık mı bunu...