Sezon Sonunda Hangi Oyuncular Gitmeli, Hangi Oyuncular Gelmeli ?

Cevap: Sezon Sonunda Hangi Oyuncular Gitmeli, Hangi Oyuncular Gelmeli ?

Bir bam gitsin ( Barış Ayhan Mustafa )

Bir BAM gelsin ( Biglia Annan M.Ekici )

Kimin geleceğini şimdiden kestiremeyiz. Ama, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Barış Özbek, Aydın Yılmaz... derhal gönderilmeli.

Herkesin aynı fikirde olması sevindirici :D bence de ;

Ayhan , Sa(r)p , Barış , Aydın ( bi cacık olmaz mehmet güven gibi boş ümit) , Hakan Balta(yeter artık bu adama tahamül edemiyorum) , Gökhan Zan

ve İnsua'nın bonservisi alınmalı.

----------Zapata(istediğimden değil bu gidişle takımda kalacağı kesin)

serkan---?-----neil----çağlar(insua)

-----------cana-------------------

----- ? -----------culio-----------

pino-----------------------arda---

-----------stancu-----------------

Kewell , Baroş , Kazım da vites yükseltir .

Gidenler: Ayhan, Mustafa Sarp, Aydin Yilmaz, Misimovic, Insua, Zapata (Baris da gidebilir ama yedek de kalabilir, Balta da yedek olabilir )

Gelenler: Mehmet Ekici, Selcuk Inan, Jem Paul Karacan, Ömer Toprak, Tunay Torun, 2-3 cok kaliteli yabanci futbolcu

Neill ile 2 yillik, Kewell ile 1 yillik anlasma yapilabilir. Kewell yedek oturmayi sorun yapmayacaksa kalmasini isterim.

Servet..(ben balık hafızalı ve günlük düşünen taraftar değilim...)

Sarp

Barış

Ayhan

Aydın

Balta

Aykut

Ufuk

Gökhan zan

Emra Çolak(Kiralık)

Kewell

Misimoviç

İnsua

Zapata(muhtemelen oda gidecek)

Ama bu revizyonun bu yönetimle yapılmasına karşıyım..Kesinlikle bu adamlar bu klüpten gidip yerine gelecek olan yönetim ve futbol takımı yöneticilerinin bu revizyonu yapması gereklidir.. -

Hiç kimse bu kadar adam göndermek ve almak zordur falan demesin..Akıllı,mantıklı, iş bilen,futbolu bilen yönetici ve profesyonellerle çok rahat gönderilir ve yerlerine adam alınır..Zor olan şey bu yönetici ve profesyonelleri bulmaktır..Yeni gelen yönetimde ilk aşamada bu revizyonu yapmak için gerekli maddi kaynağı sağlayacak...

Biri orta saha olmak üzere 2 tane üst düzey yabancı ve doğru bir planlamayla mevkisel eksikliklere göre yapılacak yerli transferleriyle bu revizyonun yapılabileceğini düşünüyorum..

İşin en acı tarafı hala giden ,gelen yazılıyor..Ama bu revizyonu bir türlü yapamayan,Galatasarayı özellikle yerli oyuncular konusunda iyice sıradanlaştıran,marka değerini düşüren bu başkan,yöneticisi ve profesyonelinin hala bunu nasıl yapabileceğini sorgulayan yok..

O gitdin,bu kalsın, yahu bunu yapanlar değişmedikçe ne kıymeti var bu işin..Bunu yapan tam bir iş bilmezse ne değişecek..Senelerdir anlayamadık mı bunu...

Servet..(ben balık hafızalı ve günlük düşünen taraftar değilim...)

Sarp

Barış

Ayhan

Aydın

Balta

Aykut

Ufuk

Gökhan zan

Emra Çolak(Kiralık)

Kewell

Misimoviç

İnsua

Zapata(muhtemelen oda gidecek)

Ama bu revizyonun bu yönetimle yapılmasına karşıyım..Kesinlikle bu adamlar bu klüpten gidip yerine gelecek olan yönetim ve futbol takımı yöneticilerinin bu revizyonu yapması gereklidir.. -

Hiç kimse bu kadar adam göndermek ve almak zordur falan demesin..Akıllı,mantıklı, iş bilen,futbolu bilen yönetici ve profesyonellerle çok rahat gönderilir ve yerlerine adam alınır..Zor olan şey bu yönetici ve profesyonelleri bulmaktır..Yeni gelen yönetimde ilk aşamada bu revizyonu yapmak için gerekli maddi kaynağı sağlayacak...

Biri orta saha olmak üzere 2 tane üst düzey yabancı ve doğru bir planlamayla mevkisel eksikliklere göre yapılacak yerli transferleriyle bu revizyonun yapılabileceğini düşünüyorum..

İşin en acı tarafı hala giden ,gelen yazılıyor..Ama bu revizyonu bir türlü yapamayan,Galatasarayı özellikle yerli oyuncular konusunda iyice sıradanlaştıran,marka değerini düşüren bu başkan,yöneticisi ve profesyonelinin hala bunu nasıl yapabileceğini sorgulayan yok..

O gitdin,bu kalsın, yahu bunu yapanlar değişmedikçe ne kıymeti var bu işin..Bunu yapan tam bir iş bilmezse ne değişecek..Senelerdir anlayamadık mı bunu...

Yeni gelicek yönetim Servet in takım kaptanı olmasından yana haberiniz olsun ve Ayhan lada yola devam edicekler

Gidenler:

Servet: 3.5 Milyon Euro

Hakan Balta: Sezer Öztürk ile takas

Gökhan Zan: Bonservissiz

Aydın: 500.000 Euro

Zapata: Bonservissiz

Barış: Bonservissiz

Sarp: Bonservissiz

Arda: 12 Milyon Euro

Misimovic: 6 Milyon Euro

= 22 Milyon Euro

Gelenler:

Ochoa: Bonservissiz

Tiote: 6 Milyon Euro

G.İnler: 15 Milyon Euro

Mehmet Ekici: 3.5 Milyon Euro

Ömer Toprak: 3.5 Milyon Euro

Farz edelim ki Drogba da geldi :Z18::Z6:

Yasin: 2 Milyon Euro

Insua: 2 Milyon Euro

Sezer: Balta + Batdal ile takas

= 30 Milyon Euro

----------------Ochoa----------------

--Sabri----Cana------Neill-----Çağlar--

----------------Tiote-----------------

-----------G.İnler----M.Ekici----------

-Kazım---------Drogba------Stancu---

----------------Ufuk------------------

-Serkan----Ömer-----Ahmet---Insua---

----------------Yasin-----------------

-----------Sezer----Culio-------------

-Yekta----------Baros---------Pino---

İsimler üstünde takılmamak lazım. Bu tarz efektif geniş bir kadroyu Hagi çok iyi kullanır. Drogba tabii ki gelmez bir noktada eğleniyoruz ama bize o tarz sansasyonel bir transfer gerekli, Arena için malum.

Şuna inanıyorum ki bu yönetimin altında, bu tarz bir revizyonu yapabilecek tek hoca Hagi'dir.

Şu noktada hertürlü forvet transferi çok lükse kaçmaktır daha çok stoper ya da box to box Alex Song tarzı bir isim lazım Cana ve Culionun yanına

Hakan Balta, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Zapata

Ufuk , aykut üzülere kewell Pino Misimoviç

Devre arasında emenikeyi isteyen tek kulüp bizmişiz.Başkanları öyle dedi

Zapata-Neill-Cana-Culio-Pino-Stancu-Baros-Misimovic-Insua-Kewell

-------------Sinan--------------

Sabri-----Cana-----Servet--Çağlar

---Cabaye----Flamini-----Culio-----

------Stancu--------Arda---------

--------------Baros---------------

h.balta, aykut, servet, g.zan, sarp, ayhan, barış, arda, sabri bunlar gitsin yeter

g.süzen, sivastan solbek ziya alınsın diğerlerini de siz bulun:asd:

Servet Çetin Türkiye'nin şuan en iyi stoperi'dir.

h.balta da en iyi solbeki değil mi!

Hakan Balta bu takımdan gidecek olan isimlerin en başındadır. Lafı çarpıtmadan elinizde ne varsa paylaşın. Ben gördüğümü konuşurum birilerinin söyledikleri yada asılsız olan her türlü görüşe kapalıyım. Servet Çetin bu formayı sonuna kadar hak eden isimlerin en başındadır.

BAM+Servet+Balta+Aydın ilk part

G.Zan+Aykut+Ufuk+Zapata ikinci part

Siz bana bu video'yu göstericek olursanız ben size daha çok şey gösterebilirim. Böylece hiçbir sonuca varamayız. Somut olarak bu oyuncunun istikrarsız sürekli kötü oynadığını ve bana sürekli kötü performans sergilediğini gösterebilir misiniz? Bu oyuncuya Marsilya gibi bir kulüp talip oldu. Hemde 8 milyon euro gibi bir parayla hatırlatırım. Gününde olduğu zaman çok sağlam basan ve kendini çok geliştiren bir oyuncu. Trabzonspor maçından sonra riski minimize ederek topa daha hakim hamleler yaptığını siz farkedememişsiniz ne yazık ki...

Geri
Üst Alt