Sezonun İlk Maçına Gitmeme Fikri ! -> İPTAL EDİLDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezonun İlk Maçına GİTMİYORUZ !

maça gitmemek takıma zarar verir. onun yerine herkes ligtvsini iade etsin. digitürkün elinde patlasın maçlar, para ödeyemez duruma gelirlerse akılları başlarına gelir. Bu ülke sadece fenerden ibaret değil.

gördüğüm en saçma protestolardan biri

niye takımımızı açılış maçı gibi önemli bir maçta yalnız bırakalım

onun yerine bütün Türkiyedeki taraftarlar anlaşsın ve "şikeci fener konseptli" besteler söylensin, koreografiler hazırlansın

iyi de bunun yapıldığını bir düşünsenize. seyircisiz maça çıkacaklar. takımımıza böyle mi destek olacaz ? biz ne olursa olsun dimdik ayakta durmalıyız bana kalırsa. ve tepkimizi bu şekilde takımımızı da yalnız bırakıp sessiz bi şekilde değil de stadı tıklım tıklım doldurup pankartlarla, tezahüratlarla hem takıma destek vererek, yanında olduğumuzu göstererek hem de bu şike olayıyla ilgili düşündüklerimizle koysak daha doğru olmaz mı ? yapmak istediğiniz şey iyi hoş da bunun Galatasaray'ımıza nasıl bi yararı dokunabilir ki ? yararı olmaz aksine bana kalırsa zarar verecektir. ceza aldığımızda maç seyircisiz olduğunda bu bize nasıl koyuyorsa futbolcuları da öyle etkiliyordur. kendi elimizle bu etkiye neden oluruz. yanlış olur diye düşünüyorum. daha farklı olmalı yapılacak şey. bi tepki olmalı ama bu takımdan desteğimizi esirgeyerek olmaz, olmamalı.

Siz Fenerbahçeyi düşürmenin mi peşindesiniz ?, Yoksa Galatasarayı bitirmenin mi peşindesiniz?, Yoksa Armanın mı peşindesiniz ? .

bence cok yanlıs olur takımımıza zarar veririz

saçma bir konu,asıl bütün maçlara giderek protesto yapılır,herkes aynı ağızdan protesto ederse daha kuvvetli bir protesto olur bence!!!

iyi de bunun yapıldığını bir düşünsenize. seyircisiz maça çıkacaklar. takımımıza böyle mi destek olacaz ? biz ne olursa olsun dimdik ayakta durmalıyız bana kalırsa. ve tepkimizi bu şekilde takımımızı da yalnız bırakıp sessiz bi şekilde değil de stadı tıklım tıklım doldurup pankartlarla, tezahüratlarla hem takıma destek vererek, yanında olduğumuzu göstererek hem de bu şike olayıyla ilgili düşündüklerimizle koysak daha doğru olmaz mı ? yapmak istediğiniz şey iyi hoş da bunun Galatasaray'ımıza nasıl bi yararı dokunabilir ki ? yararı olmaz aksine bana kalırsa zarar verecektir. ceza aldığımızda maç seyircisiz olduğunda bu bize nasıl koyuyorsa futbolcuları da öyle etkiliyordur. kendi elimizle bu etkiye neden oluruz. yanlış olur diye düşünüyorum. daha farklı olmalı yapılacak şey. bi tepki olmalı ama bu takımdan desteğimizi esirgeyerek olmaz, olmamalı.

Yönetimin umrunda olmaz.Onlar için Taraftar=Para.

gideriz gerekirse yönetimede postayı koyarız

Yönetimin umrunda olmaz.Onlar için Taraftar=Para.

peki futbolcuların umrunda olur mu sence ? onlar için de para vardır işin bi yerinde belki ama seyircisiz maça çıkmayı hak ettiklerini düşünmüyorum. o takım bizim takımımız. biz destek vermezsek kim verecek ? bunu yaparsak geçen sezon yenilgilerin ardından takımı yuhalayanlardan ne farkımız kalacak ? yine yanlarında olmayacaz. takıma ne yararı olur bunun. hiç. bu tepki başka bi şekilde ortaya konmalı. takıma zarar vererek değil.

peki futbolcuların umrunda olur mu sence ? onlar için de para vardır işin bi yerinde belki ama seyircisiz maça çıkmayı hak ettiklerini düşünmüyorum. o takım bizim takımımız. biz destek vermezsek kim verecek ? bunu yaparsak geçen sezon yenilgilerin ardından takımı yuhalayanlardan ne farkımız kalacak ? yine yanlarında olmayacaz. takıma ne yararı olur bunun. hiç. bu tepki başka bi şekilde ortaya konmalı. takıma zarar vererek değil.

Aynen bu kadar basit bi olay. En kötü toplanalım İstinye TFF nin önünde istifaya zorlayalım falan. Yok kompine iptal ediyim yok ilk maça gitmiyim çok komik şeyler bunlar ya. Sanırım bütün fenerlilerin istediği bu.

Aynen bu kadar basit bi olay. En kötü toplanalım İstinye TFF nin önünde istifaya zorlayalım falan. Yok kompine iptal ediyim yok ilk maça gitmiyim çok komik şeyler bunlar ya. Sanırım bütün fenerlilerin istediği bu.

artık yürüyüş mü yapılır, tezahürat ya da ne biliyim dediğin gibi istifaya zorlama. bişeyler kesinlikle yapılmalı ama doğru bir şekilde olmalı.

Bu protestoyu her türlü destekliyorum, taraftar grubumuz maça git derse giderim yok gitmiyoruz denilirse her türlü uyar bana... Bunlar meydanı, bu ligi fenerbahçenin babasının malı zannediyorlar galiba..

benim bir önerim var 50 bin kişi kidelim 90 dakıka malinin anasına bacısına küfür edelım bakalım kişilerin yapdığı galatasaray kurumunu bağlıycakmı nasıl fikir ?

maça gidilip 90 dk boyunca hakaret etmek lazım bunlara

Sonucu belli maclara gidilmez...TFF yönetimi derhal istifa etmeli. Haluk Ulusoy falan gelmeli söyle adam gibi adam birisi.

Kişi kurumu bağlamaz sahaya ne bulursak atalım,küfür edelim bunu mu istiyorlar?

sadece fener maçına gideceğim, olur da kalmayı başarırlarsa şikeci fener diyip bağırmayan şerefsizdir. bütün türkiye inleyecek, kan bile çıkabilir. bunun vebalinin altından kalkamayacaklar. nefret büyüyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt