# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Bu sisteme Nonda fazla konuşmaya gerek yok.Takım ilk yarı neden ileriye yıkamadı oyunu Baros ve Elano nun ayagında top tutmamasından dolayı.Nonda şart

Top tutma konusunda gerçekten süper Nonda ancak son vuruşlardaki becerisinden bahsederek Barosu eleştirenleri de anlamıyorum, Nonda da karşı karşıya çok kaçırıyor. Bunu eleştirmek anlamında söylemiyorum.

Ah bide biraz daha hizli olsan Nonda be!

Baris'a sadece kosuyor diyenler acaba Baros'a ne diyecek...Baros'da son maclarda sadece kosuyor,kosuyor ve kosuyor. Adamin her macta sari karti garanti.

beni hic bir oyuncu ilgilendirmez. ben Galatasarayin basarisina bakarim. Baros su an rezalet ötesi oynamaktadir. resmen Kezman nin FB hali canlaniyor gözümde. Nonda gecen seneye göre cok diri görünüyor. oyun zekasi yüksek, top sakliyor, top yapiyor, gol atiyor, attiriyor. daha ne yapsin adam. formda olani oynatacaksin. okadar!!

Beni en çok sevindiren gol atması degil

Çabalaması:)

Nonda geçen sezon sahada ruh gibi geziniyordu

Şimdi dikkat ediyorum topu saklayıp kanat adamlarına servis yapıp ileriye ceza sahasına dogru hareketleniyor

Geçen sene yanındakine atıp ortasahada bekliyordu

Preste yapıyor 3-4 top çaldıgını hatırlıyorum

İşin özeti Nonda bu sene istekli

O istekli Oldukça golleride gelecektir zaten;)

Ah bide biraz daha hizli olsan Nonda be!

Baris'a sadece kosuyor diyenler acaba Baros'a ne diyecek...Baros'da son maclarda sadece kosuyor,kosuyor ve kosuyor. Adamin her macta sari karti garanti.

Baors ama ayni zamanda 2 metre yanindaki adama pas verebiliyor.Bunu Baris yapabiliyormu ?

umarım bu performansı transfer sezonu kapandıktan sonra da devam eder.

istekli, hırslı, fizik olarak güçlü bir nonda'nın bu takımda yeri her zaman vardır.

geçen sezon da sözleşmesi uzatılana kadar mükemmel bir performans göstermişti, sonrası malum.

umarım hakkındaki transfer dedikoduları bittikten sonra şu anki çizgisini koruyabilir,

çünkü bu yaşta bile istekli bir nonda'nın neler yapabileceğini gösterdi.

Bu sene cok iyi basladi Nonda..Umarim gecen sene hgibi olmaz, zira gecen sene de cok iyi baslamisti Nonda.Ayaginda top saklayan bilen ve bitiriciligi cok iyi olan bir forvet Nonda.

Tek dezavantaji hizli olmamasi ve yasi..Gerci yasini abartmamamiz gerekir, cünkü 32 yasinda daha.Rahat 2 sene daha oynayabilir, eger performansi düsmezse..Su an itibariyle cok begeniyorum Nonda´nin performansini..Umarim böyle devam eder..

umarım bu performansı transfer sezonu kapandıktan sonra da devam eder.

istekli, hırslı, fizik olarak güçlü bir nonda'nın bu takımda yeri her zaman vardır.

geçen sezon da sözleşmesi uzatılana kadar mükemmel bir performans göstermişti, sonrası malum.

umarım hakkındaki transfer dedikoduları bittikten sonra şu anki çizgisini koruyabilir,

çünkü bu yaşta bile istekli bir nonda'nın neler yapabileceğini gösterdi.

Yaş olayına fazla takmayın

33lük Kanaoute hala Sevilla gibi üst düzey bir takımın en önemli silahı

31 yaşındaki Drogba hala dünyanın en iyi golculerinden biri

Oyuncunun gücü varsa yaş okadar önemli degil artık;)

Yaş olayına fazla takmayın

33lük Kanaoute hala Sevilla gibi üst düzey bir takımın en önemli silahı

31 yaşındaki Drogba hala dünyanın en iyi golculerinden biri

Oyuncunun gücü varsa yaş okadar önemli degil artık;)

yaş olayını fazla takan biri değilim zaten, bir oyuncu takıma katkı veriyorsa 18 yaşında da oynar, 35 yaşında da bana göre.

tek korkum geçen sezon gibi takımda kalması kesinleştikten sonra bir düşüş yaşaması.

beni hic bir oyuncu ilgilendirmez. ben Galatasarayin basarisina bakarim. Baros su an rezalet ötesi oynamaktadir. resmen Kezman nin FB hali canlaniyor gözümde. Nonda gecen seneye göre cok diri görünüyor. oyun zekasi yüksek, top sakliyor, top yapiyor, gol atiyor, attiriyor. daha ne yapsin adam. formda olani oynatacaksin. okadar!!

Bir oyuncuyu öveceksin diye gerek yok başkasını yerin dibine sokmana:mad:

Maçları izlemeden konuşmuş havası var, Ankara maçı hariç gayet te güzel oynadı, çok gol kaçırmış olabilir ama ne bekliyorsunuz ki, 10 pozisyona giriyor, hepsini mi atsın:allaalla6vr:

3 maçta yerin dibine sokulan Baros'a sabredemiyorsak, kötü sonuçlar alındığında Rjikaard'a nasıl sabredeceğiz bilmiyorum. :rolleyes:

Üstelik Baros'un o kadar çabasına rağmen.

3 maçta yerin dibine sokulan Baros'a sabredemiyorsak, kötü sonuçlar alındığında Rjikaard'a nasıl sabredeceğiz bilmiyorum. :rolleyes:

Üstelik Baros'un o kadar çabasına rağmen.

Futbol nankör meslektir hocam hele ki golcüysen 10 tane kaçır 1 tane at kralsın,kalecilik daha da kötü 10 tane tut,1 tane ye rezil bir kalecisin.

75469737.jpg

Bunlarda Nonda'nın sıpaları :D

34_g_ShabaniNonda_500x365.jpg

Bunu Kadıköy'de tribünlere yapsa :D:D

Toplara iyi vuruyor.

Geri
Üst Alt