# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Var da biraz işe yarasa geçen sene olduğu gibi fena olmayacak.Bazıları rakiplerimiz özlemini çekiyordur. :)

O ne füzeydi ama!

01 Şubat 2009 Pazar * 10:51

Kongolu oyuncu, ligde 14 hafta sonra fileleri havalandırırken, 72. dakikadaki füzesinin hızı piero’da 108 kilometre olarak ölçüldü.

Cimbom, Denizli’den altın değerinde 3 puan çıkarırken, Nonda’nın attığı gole adeta şapka çıkartıldı. Kongolu oyuncu, ligde 14 hafta sonra fileleri havalandırırken, 72. dakikadaki füzesinin hızı piero’da 108 kilometre olarak ölçüldü. Yıldız futbolcu bu golü atmadan önce 40 metre koştu ve kaleye 20 metre uzaklıkta nefis bir şutla kaleci Cenk’i avladı. ’Nonda direncimizi kırdı" diyen genç file bekçisi, haftanın golüne aday bu pozisyon sonrası, "Nonda’nın golünde top çıkmaza girdi. Çaresiz kaldım" diyerek olayı özetledi.

Sezonun 3.haftasında Antalyaspor’a, 4.haftasında Kocaelispor’a 1’er gol atan Nonda, dün yine gol sevinci yaşarken, maçtan sonra şunları söyledi: "Benim gol atmamdan ziyade galip gelmemiz önemliydi. Sivasspor mağlubiyetinden sonra bir atak yapmamız lazımdı. Tam hazır değildim. Maçtan önce iğne yapmışlardı doktorlar, tam olarak hazır çıkmadım sahaya. Hoca beni oyundan aldı ve 2-0’lık sonuç sırasında normaldi. Gol atmadan önce hoca beni oyundan almaya karar vermişti."

Kaynak: Hürriyet

Gole kadar oyunda yoktu ama hakkini vermek gerekir mukemmel bir gol atti.Ama hala cok eksikleri var.Koşmuyor ve aldığı her topu geriye atıyor.Ama bu gol ona moral oldu.Bundan sonra eski formuna yavaş yavaş dönecektir.

Hiç koşmadan bu kadar sert ve isabetli vurması gerçekten çok ilginç.

Nonda begenmeyenler fenevli olsun :)

Müthis bir gol attin.

Nonda ya sallıyanların Nonda nın sakat sakat oynadığından haberi yok sanırsam ayrıca yavaş görünmesinin oynadığı mevki gereği olduğunun farkına varamayanlara ne desek boş.Bu adam ortasaha değil forvet forvet!!!

Ben beğenmiyorum.Ümit ve Nonda'nın bu takımdan gitmesi gerekiyor.

Çok iyi diye zaten Ayhan çıkar diye işaret yapmış Skibbe'ye.Kondisyon 0 adamda.Sakatlığını bilemem ama sakat değilken de pek farketmiyor nedense.Bu arada beğenmeyen fenevli olsun falan olmadı be Yusuf renkdaş.

Nonda hala iyi değil. Arda'ya pası ve süper golü dışında herşey kötüydü.

Nonda'yı takmışsınız kafaya renktaşlar ya!Adam aylardır sakat.Kalitesiyle bile 2 kişiyi üzerine çekip pozisyon yaratıyor.Nonda ile 3 maçta 9 gol attık.

Nonda'yı anlamak inanın kolay değil. Bu maçı ve Beşiktaş maçını bize kazandıran kişi. Baros ile yapılan çapraz koşularla ya Baros ya da kendisi gol atıyor. Baros da zaten o yüzden 4-4-2 daha iyi diyor...

Nonda - Baros, arkada Lincoln ve tek libero sistemli Galatasaray için klasik 4-4-2 bir maçta denenmeli bence. Uyuyan dev olabiliriz şu anda... :rolleyes:

Nonda Sivas maçında en etkili gol silahımız olacak

topculukla alakası bitmiş adam git sen 2 sene imzala bu adam sadece adı nonda diye takımda yoksa top toplayıcısı bile olamaz cünkü top toplamaya gidene kadar mac biter

Geri
Üst Alt