# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nondacılar nerdesiniz.Ben Baroş varken 100 gol atsada birinci forvetimiz Baroştur diyenlerdenim ama buralarda nondaya kanat takıp uçuranlar vardı nerdesiniz?Nonda Galatasarayda tek forvet oynayamaz.

Nondacılar nerdesiniz.Ben Baroş varken 100 gol atsada birinci forvetimiz Baroştur diyenlerdenim ama buralarda nondaya kanat takıp uçuranlar vardı nerdesiniz?Nonda Galatasarayda tek forvet oynayamaz.

Nonda ile ne alaka? Bugün kaç dakika oynadı? Oynadığı zaman kaç pozisyona girdik? Bugün eleştirilecek isim midir?

Eleştirilcek adamlar gerideki kağnı arabaları. Bunlar değil.

Nonda ile ne alaka? Bugün kaç dakika oynadı? Oynadığı zaman kaç pozisyona girdik? Bugün eleştirilecek isim midir?

Eleştirilcek adamlar gerideki kağnı arabaları. Bunlar değil.

Çok haklısın. Zaten çok az top geldi.

Nonda'nin oyuna girmesiyle ilerde top yaptik asil, iskembeden konusmasin o arkadas.

Keşke ilk 11 de başlasaydı oyuna girdikten sonra bi faydası olmadı.

Zaten 1 tane forvetimiz var onuda oynatmıyoruz Daum geldi aklıma ezik futbol anlayışı ile yenilirsin işte.

Bir de maçtan önce bu kadro iyi diyenler vardı.Santraforsuz oynadık bugün kaybetmen doğal.Arda nasıl bir düşünceyle forvete koyuldu anlamıyorum.

Bir de maçtan önce bu kadro iyi diyenler vardı.Santraforsuz oynadık bugün kaybetmen doğal.Arda nasıl bir düşünceyle forvete koyuldu anlamıyorum.

En iyi kadroyla çıksaydık bile yine aynı mahkum oyunu oynardık. Oyuncu seçimlerinden çok futbolcularımızın ruh hastalıkları tedavi edilmelidir.

Sinan rijkaarda karsi.

Rijkaard'a karşı değilim,ama kardeşim kadroyu eline aldığında kendi şablonunu takıma göre değilde,takıma göre şablon uydurursun elimizde yok anasını satıyım Xavi gibi adam al ver sabaha kadar oynasın,bizde stoper Mehmet Topal serseri mayın gibi dolanan Barış var yok işte arkadaş olmuyor takviyesizde olmayacak,Rijkaard'ı ne kadar çok severim ama burada bu oyuncularda sistem yaratamazsın!

Nonda kağnı gibi top oynarsa Rijkaard oynatmaz birader kusura bakmayın Haldun Üstünel ve yönetim Nonda ile sözlesme uzattı ve G.zanı aldı bunlar sacma hareketler sanırım

Nonda kağnı gibi top oynarsa Rijkaard oynatmaz birader kusura bakmayın Haldun Üstünel ve yönetim Nonda ile sözlesme uzattı ve G.zanı aldı bunlar sacma hareketler sanırım

Nonda ile sözleşme uzatılmadı. Sezon sonu bitiyor sözleşmesi. Bence takımda kalmalı. Nonda iyi oynuyor yararlıda oluyor. Bir diğer artısı Keita ile hem saha içinde hem saha dışında uyumu. Eğer Nonda giderse Keita'nın performansı inanılmaz düşecektir. Futbolcuyu idare etmesi lazım yönetimin lafı da burda devreye giriyor işte. Buda bir yöntem.

Bu görüşü savunuyordum hep artık doğru olduğunu anladım

Eğer Milan Baros yoksa Forvette Nonda oynar Nonda !! Yok Kewell , yok Keıta , yok Arda fanteziye gerek yok

Yine boş boş eleştirenler olmuş .

Ulan Nonda girmese kaleye gidemiyorduk kaleye Nonda girdi yüklenmeye başladık lütfen eleştirmek için eleştirmeyin

Ha çok iyi oynamadı ama ben Pana maçında Keıta ile birlikte ve daha fazla sürede daha iyi olacağını düşünüyorum

size çok garip gelebilir belki ama nonda ön libero oynasın şaka yapmıyorum dikkatli izlerseniz nonda oynadığında forvetten çok orta sahada zaten ve teknik olarak takımda ilk üçe girer güçlü fiziğiyle top saklaması ve isabetli pasları var keşke bi deneseler takımda bütün orta sahalardan daha iyi orta saha olur bir de bu gözle izleyin nondayı anlayacaksınız ne demek istediğimi

size çok garip gelebilir belki ama nonda ön libero oynasın şaka yapmıyorum dikkatli izlerseniz nonda oynadığında forvetten çok orta sahada zaten ve teknik olarak takımda ilk üçe girer güçlü fiziğiyle top saklaması ve isabetli pasları var keşke bi deneseler takımda bütün orta sahalardan daha iyi orta saha olur bir de bu gözle izleyin nondayı anlayacaksınız ne demek istediğimi

Leo'da stoper olsun Servet ve Gökhan'dan iyi ayak tekniği.Rijkaard eline direksiyon alsın gezsin sahada.

Leo'da stoper olsun Servet ve Gökhan'dan iyi ayak tekniği.Rijkaard eline direksiyon alsın gezsin sahada.

direksiyon alsa gezse minibüsüne binen çok olur eminim, bu benim görüşüm kendimce haklı sebeplerim var sen sebep belirtmeksizin aklınca(!) alaycı cevap yazıyorsun.zamanında aurelio dan nasıl olduysa nondadan da olur

Geri
Üst Alt