Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.821
- 273
- 1.523
Cevap: #20 Shabani Nonda
hadi be nonda göster kendini bekliyoruz gollerini
hadi be nonda göster kendini bekliyoruz gollerini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nondacılar nerdesiniz.Ben Baroş varken 100 gol atsada birinci forvetimiz Baroştur diyenlerdenim ama buralarda nondaya kanat takıp uçuranlar vardı nerdesiniz?Nonda Galatasarayda tek forvet oynayamaz.
Nonda ile ne alaka? Bugün kaç dakika oynadı? Oynadığı zaman kaç pozisyona girdik? Bugün eleştirilecek isim midir?
Eleştirilcek adamlar gerideki kağnı arabaları. Bunlar değil.
Zaten 1 tane forvetimiz var onuda oynatmıyoruz Daum geldi aklıma ezik futbol anlayışı ile yenilirsin işte.
Bir de maçtan önce bu kadro iyi diyenler vardı.Santraforsuz oynadık bugün kaybetmen doğal.Arda nasıl bir düşünceyle forvete koyuldu anlamıyorum.
Sinan rijkaarda karsi.
Nonda kağnı gibi top oynarsa Rijkaard oynatmaz birader kusura bakmayın Haldun Üstünel ve yönetim Nonda ile sözlesme uzattı ve G.zanı aldı bunlar sacma hareketler sanırım
size çok garip gelebilir belki ama nonda ön libero oynasın şaka yapmıyorum dikkatli izlerseniz nonda oynadığında forvetten çok orta sahada zaten ve teknik olarak takımda ilk üçe girer güçlü fiziğiyle top saklaması ve isabetli pasları var keşke bi deneseler takımda bütün orta sahalardan daha iyi orta saha olur bir de bu gözle izleyin nondayı anlayacaksınız ne demek istediğimi
Leo'da stoper olsun Servet ve Gökhan'dan iyi ayak tekniği.Rijkaard eline direksiyon alsın gezsin sahada.