# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Boz artık suskunluğunu Anakonda

Ligde Sivas maçından bugune kadar geçen zamana kadar gol atamadın

Bir golcu için uzun bir süre

Bugun 1-2 tane salla yoksa krallıkta Makukula aldı başını gidiyor

Makukula müthiş bir futbolcudur Nonda ondan daha iyidir ama simdi öyle kaliteli oynamıyor pek

Makukula müthiş bir futbolcudur Nonda ondan daha iyidir ama simdi öyle kaliteli oynamıyor pek

Müdür Monaco yılları demiyorum ama ilk sezonundaki oyununu oynasın çok şey katar bize Nonda

O sezon az gol attı ama gerçekten kalıteli top oynuyordu Nonda

O sezon Ümit Karanda keza Hakan Şükürde kalıteli oyunlar sergilemişti O sezon golculerimizin ve Arda ile Topal´ın oynadıkları güzel oyunlarla Şampiyon olduk

Müdür Monaco yılları demiyorum ama ilk sezonundaki oyununu oynasın çok şey katar bize Nonda

O sezon az gol attı ama gerçekten kalıteli top oynuyordu Nonda

O sezon Ümit Karanda keza Hakan Şükürde kalıteli oyunlar sergilemişti O sezon golculerimizin ve Arda ile Topal´ın oynadıkları güzel oyunlarla Şampiyon olduk

O yıl fener maçında Alex top görmedi.1-0 lık maçta.

Nonda'dan gol veya goller bekliyorum bu aksam :)

Ariza 2 tane salladı 12 oldu

Hadi Nondam be kaptırma şu Makukulaya krallığı yaz 1 -2 tane bugun

yollayın şu adamı...beceriksiz futbolcunun teki...ileri alanda takıma hiçbir katkısı yok..

Devre arasında derhal yolllanmalı bu ne ya 2-3 net pozisyonu kaçır sonra ağlarız böyle bu adamla olmayacak belli oldu

En çok güvenenlerden biriydim güvenimi yitiriyorum artık yavaş yavaş

-

Takımı ilerde tutan oyuncuydu. Nonda yerine Kewell'in çıkarmasını bekliyordum Rijkaard'dan..

Hiçbir zaman yıldızımız barışmadı kendisiyle ama iyi oynadığında hakkını teslim etmiştim.Bugünkü oyunu ise içler acısıydı.Bundan sonra mükemmel bir grafik sergilese dahi sene sonu yollar ayrılmalı.

Nonda 11 adamı değil. Bakın maçlara, Baros sakatlandığından beri takımın 3 küsür gol ortalaması iyice düştü. Baros ceza sahasında rakibi kendine çekiyor diğer ofans adamlarına boşluklar yaratıyor ve gol atıyordu. Nonda ortasahaya kadar gelip top alıyor ama o kadar. Rakip kalede boşluklar yaratamıyor, böyle olunca da çok zorlanıyoruz gol atarken. Nonda'dan iyi bir yedek olur. Zaten yedekten gelip gol attığı çok maç var. Kesinlikle tek forvet oynayacak adam değil ama. Bikere hızlı değil, en büyük dezavantajı bu.

Dedim ulan Nonda toparlandı sevindim ama yine geçen seneki Nonda´ya dönmeye başladı

İlk geldiği sezonundaki oyunu oynasaydı Baros falan aramazdık şuan

Öteki taraftan izin alıp gelmiş gibiydi sahada bir oyuncu bir sezonda bu kadar düşmez ya iyi oynamanı geçtim koş biraz artık.

acilen santrafor transfer etmemiz lazım.yada nonda yı gönderilme konusunda tehdit etmek.adam baskı altında olmadan oynayamıyor ya.

Ne iş yaparsın sen?

ucak_hostes_servis.jpg

:)

Geri
Üst Alt