Shakhtar Donetsk'in Yeni Teknik Direktörü Arda Turan Oldu

Bize bir iyilik yap ve iki üc tane futbolcumuzu aldir.

Elimizde Frankowski diye bi eleman var, saralım mı? Yanında Nelsson'u da verelim, eski takım arkadaşın. Ha, ha, ne dersin?

kadinin yüzüne bakmamak icin savasiyor resmen :asd:

ingilizceyi biraz daha gelistirmeli. basit sorulara cevap veremedi anlamadigi icin.

Shakhtar TV emekçisi hanfendinin ismi mevcut mu renktolar

Vakit geldi galiba evlat..

Okan hoca baş aşağı düşüşte maalesef. Arda Turan ise sürekli yükselişte.. kadroya takviye yapılamamış olmasından çok daha ciddi bir krizimiz var bence..

Geçen yılın son 10 haftasından beri çok büyük düşüşteyiz, kulübeden ve genç oyunculardan hiç katkı alamıyoruz, ön alan presi dışında başka bir taktik üretemiyoruz. Böyle devam edersek yine ligi 8. veya 10. bitireceğimiz günler yaklaşıyor maalesef!

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek sevmezdin ardayi ama bügün deseler Arda mi Okan mi direkt Arda derdim adam Simone Antremanini görmüs birisi, okandan cok daha hirsli, bilgili, kesin yardimcilardi sirf kankasi diye yaninda tutmadigi adamlardir.. Bügün gelse göbek atarim kivama geldim.

Açıkçası kendisinin TD'liği bakımından henüz bir şey görmedik. Shakhtar ile şampiyon olmak cidden bir şey ifade etmiyor Ukrayna liginde.

Kendisinin daha zamanı var.

Aynı hype'ı Riera'ya da gösterdiniz. Biraz büyük kulübe gitti çuvalladı Kızılyıldız'a gitti.

OB'nin TD olarak GS'ye gelmeden önce yaptığı şeylere eş değer bir şeyler başarsınlar, ondan sonra başımızın üstünde yeri var hepsinin.

Pek sevmezdin ardayi ama bügün deseler Arda mi Okan mi direkt Arda derdim adam Simone Antremanini görmüs birisi, okandan cok daha hirsli, bilgili, kesin yardimcilardi sirf kankasi diye yaninda tutmadigi adamlardir.. Bügün gelse göbek atarim kivama geldim.
Eskiden bende hiç sevmezdim kendisini. Ama söylemleri ve davranışlarıyla geçmişten baya ders almış gibi görünüyor..
Teknk direktör olarakta ligin açık ara en zayıf takımı eyüpü nerdeyse ilk 5-6 içinde tutmuştu, shaktar'da zor koşullarda yaptıkları ve genç oyunculara önem vermesi, günümüz çağdaş futbola daha uyumlu futbol oynatması gibi etkenlerden dolayı artık zamanının geldiğini düşünüyorum..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt