Piyasa inanılma dostum geçen hafta 80 bine favorime aldığım araç bugün 90 yapmış Türk tarihinde ikinci el böyle bir piyasa görmemiştir.. sıfır satılmıyor malum döviz kuru ötv araba gelmiyor vs derken şiştide şişti..
Tam olarak yılın bugünlerinde 52.750'ye aldığımız 2012 1.3 Toyota Corolla'ya bugün 85 yazsak anında satılır muhtemelen. Millet bizim arabaya 90 istemeye başlamış.

Tam olarak yılın bugünlerinde 52.750'ye aldığımız 2012 1.3 Toyota Corolla'ya bugün 85 yazsak anında satılır muhtemelen. Millet bizim arabaya 90 istemeye başlamış.

Aynen öyle ama işte senin alacağında 90 dan 130 oldu o yüzden bu devirde temiz bir aracın varsa seni üzmüyorsa güzel geçinmek lazım ..

şimdi beni yargılayan arkadaşlar da olacaktır ama. Benim 1 yıl önce 30 bin civarı param vardı 2 kez golf 4 alıp sattım hele biri harika temizdi. hatasız boyasız ikisi de 2001 modeldi. Sattım kar ettim. 32 bine 2010 model chevrolet lacetti aldım. arabayı övmüyorum yanlış anlaşılmasın. Ama iyi ki yüksek model almışım. Motor opel 1.6 aynısı 110 bg. Bakımı internetten aldık malzemeleri kendimiz yaptık 200 tl max. extra hiçbir özelliği yok ama yağ gibi giden içi dışı tertemiz bir araba. Bana öneren arkadaşıma her gün dua ediyorum. Bence düşük model alıp yorgun araba almaktansa tutulmayan diri bir araç alınmalıdır. Kaldı ki araç ta öyle kötü falan değil gayet te yakışıklı
Sadece bir öneri
Örnek görsel:
Ekli dosyayı görüntüle 82409

Kaç para şu an piyasası hocam? Ben de bakmıştım ama yedek parça vs çok korkuttular

Benim polo 2013 1.4 manuel benzinli, 56bin kmde bir araç. Galeriler bile 90bin direk teklif ediyor. Piyasa şuan alev almış durumda, ötv indirimi konuşuluyor, ev kredi oranları 0.64e düştü. Millet aracı elinden çıkarıp ev almaya karar verir ötvde düşerse ikinci el piyasası ancak rahatlar.

Tavsiyen nedir renktaş
Toyota candır abi. Tank gibi araba. Belki bir WV konforu yok ama en az sorun çıkartan arabalardan biridir. Bizim gibi bakımın, servisin ve yedek parçanın ateş pahası olduğu ülkelerde konfor 2. planda kalıyor maalesef.
Aynen öyle ama işte senin alacağında 90 dan 130 oldu o yüzden bu devirde temiz bir aracın varsa seni üzmüyorsa güzel geçinmek lazım ..
Abim geçen 82'ye 2012 otomatik Fluence aldı. Ağır hasar kayıtlı ama airbagler açılmamış ve şaside düzeltme filan yok. Eşinin ailesi ağır hasar kayıtlı arabaların tamiriyle uğraştığı için denk geldi. O arabayı buldu diye seviniyor yani. Nerdeyse 1 yıldır araba arıyordu. Piyasa bitmiş yav.

Gilera Runner 180cc 2 zamanli

Yaz gunlerim onunla gecer :emrah:

Yeni Corolla'da trim sesleri, ön konsol ve vites bölgesinin silinmeden bile çizilmesi, iç kapı kol alanlarının yetersiz olması, yere yakın olduğu için altını çok rahat sürtmesi, araç içine çok fazla yol ve rüzgar sesi alması, kaputun alimunyumdan yapılması nedeniyle en ufak darbede bile yapılamayıp değişmesi gerektiği gibi bir çok kullanıcı yorumu okudum.

Yeni Corolla'da trim sesleri, ön konsol ve vites bölgesinin silinmeden bile çizilmesi, iç kapı kol alanlarının yetersiz olması, yere yakın olduğu için altını çok rahat sürtmesi, araç içine çok fazla yol ve rüzgar sesi alması, kaputun alimunyumdan yapılması nedeniyle en ufak darbede bile yapılamayıp değişmesi gerektiği gibi bir çok kullanıcı yorumu okudum.
Renktaş öyle şeyleri öyle şekilde yazmışsın ki bir an yürüyen tabut Şahin'den bahsediyorsun sandım. :D

Arabalara bu gözle bakarsan alınacak araba bulamazsın. Benden söylemesi. :D Eksi aradıktan sonra WV'de ve Ford'da bile birsürü şey bulursun. Herifler Aston Martin'de bile eksi buluyor. :D
Önemli olan olan güvenlik, ne kadar az arıza verdiği vs'dir. Kozmetik işi sonraki iş. Tabii Lamborghini vs gibi süper araba filan almıyorsan. :D

a
Renktaş öyle şeyleri öyle şekilde yazmışsın ki bir an yürüyen tabut Şahin'den bahsediyorsun sandım. :D

Arabalara bu gözle bakarsan alınacak araba bulamazsın. Benden söylemesi. :D Eksi aradıktan sonra WV'de ve Ford'da bile birsürü şey bulursun. Herifler Aston Martin'de bile birsürü şey bulmuş.
Olan olan güvenlik, ne kadar az arıza verdiği vs'dir. Kozmetik işi sonraki iş.

arac piyasasını dusurmeyelım rtaş olumlu konusalım

Arabalara bu gözle bakarsan alınacak araba bulamazsın. Benden söylemesi. :D Eksi aradıktan sonra WV'de ve Ford'da bile birsürü şey bulursun. Herifler Aston Martin'de bile eksi buluyor. :D
Önemli olan olan güvenlik, ne kadar az arıza verdiği vs'dir. Kozmetik işi sonraki iş.
Bu aracı almayı düşündüğüm için çok fazla inceleme ve araştırma gereği duydum. Forumlara üye oldum, sayfaları inceledim. Artık yeni araçlarda teknoloji ürünleri gibi fiyatları artıyor ama kalitesi düşüyor diye düşünüyorum. 160bin verdiğin aracın ön konsolu silmeden dolayı çiziliyor, kapı kolu elinde kalıyor, camı kapalıyken bile oynuyorsa ister istemez ayar oluyorsun. Motor ve şanzıman tabiki bir çok araca göre sorunsuz.

honda civic 19 satıyom
190 bin veren alır
iyi forumlar

Geri
Üst Alt