Bi 100 bin falan biriktireyim araba alırım diyodum bi kaç sene önce şimdi 100 bini biriktirdik ama piyasada alacak araba yok o paraya.

Geçen bi tanıdığım Kartal almış bilmem kaç model 25 bin liraya. Valla yazık günah.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birikim yaparken altın yada gümüş hesabı açarak birikim yapmak daha mantıklı tl her geçen zaman biriminde çöp olurken hem parayı enflasyona karşı korumuş olursunuz hemde orta vadede kazandırır

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çevremde herkeste bir SUV araç sevdası var 1-2 yıldır.

Çevremde herkeste bir SUV araç sevdası var 1-2 yıldır.
BSUVler çıktı çünkü.

Küçük ama SUV

C segmentler çok büyüktü park edecek yer bile bulunmuyordu. BSUV şu piyasada F/P olunca yönelim oldu.

Kia'nin Sportage serisi var mesela şu an fırsat aracı ama manuel

Citröen C5 Aircross için düşüncelerin?
Fransız araçlarına takıntın yoksa gayet güzel araç.

Eskiden çok fark olurdu araçlar arasında, artık segmentler arası farklar azaldı, çoğu araç birbirinin muadili, hepsinde belirgin artı ve eksiler var.

Fransız araçlarına takıntın yoksa gayet güzel araç.

Eskiden çok fark olurdu araçlar arasında, artık segmentler arası farklar azaldı, çoğu araç birbirinin muadili, hepsinde belirgin artı ve eksiler var.

Açıkçası Fransız araçlarına takıntım var cidden. Bir de gereksiz bulunabilir ama araç içinde sert plastik kullanımına acayip takıntılıyım, o plastik sesi ayar ediyor takır takır

Açıkçası Fransız araçlarına takıntım var cidden. Bir de gereksiz bulunabilir ama araç içinde sert plastik kullanımına acayip takıntılıyım, o plastik sesi ayar ediyor takır takır
Her markada var onlar ya.

Japonlarda yalıtım yok, yol sesi içerde, atmosferik
Fransızlar kalitesiz duruyor ve öyle bir algı var.
Vag grubu DSG problemleri
vs vs

Mercedes, Volvo almadıkça hepsinde eksiler var maalesef.

O yüzden eksileri kabullenip almak lazım.

Her markada var onlar ya.

Japonlarda yalıtım yok, yol sesi içerde, atmosferik
Fransızlar kalitesiz duruyor ve öyle bir algı var.
Vag grubu DSG problemleri
vs vs

Mercedes, Volvo almadıkça hepsinde eksiler var maalesef.

O yüzden eksileri kabullenip almak lazım.

Fikirlerini almak isterim

IMG_0294.webp

Geri
Üst Alt