Renktaşlar, shbnden.com da 2011 2012 model honda jazz fiyatları aynı yıl model focus3 den ortalamada daha pahalı gidiyor görünüyor. Nasıl olur bu?
Örnek iki ilan atar mısın?

Jazz az varsa, Focus çok varsa sebeplerden biri bu olabilir ilk aklıma gelen. Sonuçta fiyatı satıcı belirliyor ikinci elde.

Örnek iki ilan atar mısın?

Jazz az varsa, Focus çok varsa sebeplerden biri bu olabilir ilk aklıma gelen. Sonuçta fiyatı satıcı belirliyor ikinci elde.
Bulayım da atayım birazdan adminim. İlginç olan jazz sayısı focustan daha fazla. İş yerinden bi arkadaş 2012 125bin kmde ufak tefek eziği göcüğü olan orta donanım jazzı 138bin tl ye sattı geçen hafta. Bende de 2012 focus3 style plus var. 160bin kmde tertemiz, ilk sahibiyim. Fiyatına bi bakayım dedim jazza kıyasla şok oldum.

Bulayım da atayım birazdan adminim. İlginç olan jazz sayısı focustan daha fazla. İş yerinden bi arkadaş 2012 125bin kmde ufak tefek eziği göcüğü olan orta donanım jazzı 138bin tl ye sattı geçen hafta. Bende de 2012 focus3 style plus var. 160bin kmde tertemiz, ilk sahibiyim. Fiyatına bi bakayım dedim jazza kıyasla şok oldum.
Manuel/Otomatik farkı var mı?

Otomatik almaya çok önem veriyor insanlar son dönemde.

Manuel/Otomatik farkı var mı?

Otomatik almaya çok önem veriyor insanlar son dönemde.
Haklısın dikkat etmeye çalıştım ama gözden kaçırdım mı bilmiyorum. Tekrar baktım, jazzlar otom yada yarı otomatik, focuslar manuel. İki arabanın segmentleri bile farklı ya bu kadar farkediyo mu otomatik olması

Piyasa ölmüş resmen. Eşimin 2017 Highline Golf’ünü satmak için neredeyse bir buçuk ay uğraştım yemin ederim. Bir de Golf hızlı satılıyor diyorlardı. Bu yüzden alacağım araba arada bir zam yedi. Neyse ki Haziran zammını yemeden satıp alabildim bir araç.

Haklısın dikkat etmeye çalıştım ama gözden kaçırdım mı bilmiyorum. Tekrar baktım, jazzlar otom yada yarı otomatik, focuslar manuel. İki arabanın segmentleri bile farklı ya bu kadar farkediyo mu otomatik olması
Full paket dedikleri çok janjanlı cam tavan falan olunca insanlar hemen düşüyor ama temel fark yaratan nokta otomatik olması bence.

İnsanların arama seçenekleri fiyat belirliyor piyasada.

Türkiyedeki araç alma algıları çok garip zaten.

Full paket dedikleri çok janjanlı cam tavan falan olunca insanlar hemen düşüyor ama temel fark yaratan nokta otomatik olması bence.

İnsanların arama seçenekleri fiyat belirliyor piyasada.

Türkiyedeki araç alma algıları çok garip zaten.
Aynen vallahi garip. Biraz daha baktım, temel fark, dediğin gibi, jazzın otomatik olması.

Kardeş yanlış anlama Ford pişmanlıktır. İsmini uzun yıllar düzeltemez Türkiye de.

Manuel araç mümkün mertebe almayın derim. Yeni araç alımlarında özellikle manuel isterseniz araç getiriyorlar. Polo manuel aracımı satarken çok uğraştım.

bir de otomatik araç canmış 😄

Geri
Üst Alt