75 HP olanları daha ucuza alınabiliyor. Siz kullanıyor musunuz şu an en ilgimi çeken araçlardan biri yeni kasa Corsa
1.2 T olanları tavsiye ediyorum. Ben 130 hp olanı kullanıyorum ara sıra. Ama biraz daha pahalı 130 luk. 100 hp nin de yeterli olduğunu düşünüyorum. 100 hp nin altını tavsiye etmem sürüş keyfi açısından. Araç keyifli bir araç. B segmentindeki muadilleri içinde en mantıklısı olduğunu düşünüyorum.

Corsa ve 208 çok küçük iç hacme sahip araçlar. ''Bekar kız arabası'' tabiri kullanılıyor sıklıkla. Bu bakımdan sıkıntı olmayacaksa, tasarım olarak çok güzeller...

Bence otv kdv cok az biraz arttirmalari lazim ozaman tercih etmek durumunda kalmayacagiz sahin kartal alip cikacagiz

Dacia Sandero Stepway al temiz 3-4 yaşında olanlar 170 civarına alınabilir galiba.
1.5 motor dizel var babamdan kalan gez gez bitmiyor yakıt tüketimi konusunda muazzam bir araç.
Yol tutuş, yalıtım,konfor elbette harika değil ama ilk araba için çok ideal yüksek, yakışıklı vs

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Matrahların düzenlenmesi gerekiyordu ama bu rakamlar komik. % 80 lik sınırın en az 200.000 olması gerekirdi, 150.000 çok düşük. Hatta aslında bu oranlar belirlenirkenki araç fiyatları baz alınırsa direkt 300.000 olmalıydı...

Etkilemiyor onu sıfır alıyorsan.

İkinci elde piyasanın bir tık aşağı inmesi lazım ama

Reis olayı pek anlamadım. Sıfır araçların hiç birini mi etkilemiyor yoksa belli bir meblağın altındaki veya üzerindeki arabaların fiyatlarını mı etkiliyor sadece?

bende leon fr var 2015 muhtemelen benim ki etkilenir değeri düşer onun dışında her şey aynı kalır şanssızlık konusunda nirvanayım :D

Toplam fiyata göre ödenen ÖTV oranları;

157.412 TL ye kadar % 45,

265.500 TL ye kadar % 50.

Reis olayı pek anlamadım. Sıfır araçların hiç birini mi etkilemiyor yoksa belli bir meblağın altındaki veya üzerindeki arabaların fiyatlarını mı etkiliyor sadece?
Şöyle anlatayım. Düzenleme öncesi vergili fiyatı 230 bini geçen araçlar otomatik 285 bin oluyordu şimdi 265 bini geçenler 320 bin olacak.

Yani güncel fiyatı 285 binle 320 bin arasında olan araçlar eğer bayiler de hakkıyla indirim yaparsa yaklaşık 50 bin lira ucuzlayacak.

Ben Toyota corollayı 215bine almıştım. Şuan bayi fiyatı 297bin TL olmuştu. Bu durumda bu rakamın daha altına düşme durumu olur mu?

Geri
Üst Alt