2 ay önce seat ateca aldım 1.670 tl 2023 model 12 binde kmde.en dolusu. Araç harbiden çok konforlu ve özellikle fr paket içinde aradığınız tüm özellikler mevcut. Çok memnunum şu an için.

Selamlar babama engelli raporu aldık. Bu sebeple ÖTV indirimli araç alımı yapacağım ama çok kararsızım. Sizce hangi arabayı almak daha mantıklı seçenekler arasında;

*Hyundai İ20 - BAYON
*RENAULT Clio - Megane
*Toyota - Corolla.

Selamlar babama engelli raporu aldık. Bu sebeple ÖTV indirimli araç alımı yapacağım ama çok kararsızım. Sizce hangi arabayı almak daha mantıklı seçenekler arasında;

*Hyundai İ20 - BAYON
*RENAULT Clio - Megane
*Toyota - Corolla.
Megane motor 1.3 motor mu?

Bende elimdeki clioyu satıp Megane almayı planlıyorum. 900-1.2 milyon aralığı araç önerilerine açığım

Fiat 500 l kullanan varmi ? Tavsiye edermisiniz yada mpv olarak tavsiyeniz varmi 2020 model öncesi

*Hyundai İ20 - BAYON
*RENAULT Clio - Megane
*Toyota - Corolla.
Corolla veya megane tavsiye ederim sanırım chrde kapsıyordu indirimi

neden ustad

uc modelde kafam takildi

E280 190 beygir
E220 (2007 ust yani 170 beygir)
E320 224 beygir

her gun 100 km yol yapmam lazim

hangisine onerirsin?
Bu üçünü de gönül rahatlıyla tavsiye ederim Türkiye de e270 in parça kıtlığı var araç 5 silindir olduğu için 4 ve 6 silindir seçeneğine göre daha gürültülü çalışıyor senkron sorunu oluyor kafa ütüleyen bir sesi var ayriyetten turbo beyinleri kronik sorunlu sık sık arıza açar e220 cdi tavsiye ederim çok az yakar gaddardır 320 cdi de tavsiye ederim zevkli güçlü Torku yüksek yakıtı da 270 kadar anca yakar yakıt takıntım yok fiyorsan 320 cdi al gram düşünme

Bu üçünü de gönül rahatlıyla tavsiye ederim Türkiye de e270 in parça kıtlığı var araç 5 silindir olduğu için 4 ve 6 silindir seçeneğine göre daha gürültülü çalışıyor senkron sorunu oluyor kafa ütüleyen bir sesi var ayriyetten turbo beyinleri kronik sorunlu sık sık arıza açar e220 cdi tavsiye ederim çok az yakar gaddardır 320 cdi de tavsiye ederim zevkli güçlü Torku yüksek yakıtı da 270 kadar anca yakar yakıt takıntım yok fiyorsan 320 cdi al gram düşünme

E220 ve E320 arasinda cok yakit farki varmi sence?

is yeri, her ay is gelme otoban parasi veriyor

Zaten arabayla yuzde 90% otobanda surcem

Motz hala araba alamadin mi, al birini gec iste.

1.5 de 1.3 te kullananlardan Cok iyi yorumlar geliyor. Özellikle 1.5 için ömürlük diyorlar. Ben dizel araç kullandım, severimde ama nedense benzinli araçlar daha çekici geliyor bakım maliyeti vs es geçtiğimde. Clio şuan kullanıyorum 2020 modelini, hatchback değil station modelini. Ama segment farkı baya var Megane ile. Sorun yaşamadım 40.000+ kullandım, bakım dışında masrafım olmadı. Corolla da kullananlar ömürlük diyorlar, arkadaşımda aldı, sanayi esnafının en sevmediği araba. Ama turbo besleme olmamasindan sevemiyorum

Geri
Üst Alt