- 20 Eylül 2009
- 19.061
- 17.624
- 2.773
Elimdeki bütçeye Megane alabilecekken grandlandx alıyorum, kayınpeder satıp alsa cebinde 300-400 fazladan kalıyor. Duruma birde böyle bakmak lazımdamada bak kayınpederine araba alıyor vay anasını be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimdeki bütçeye Megane alabilecekken grandlandx alıyorum, kayınpeder satıp alsa cebinde 300-400 fazladan kalıyor. Duruma birde böyle bakmak lazımdamada bak kayınpederine araba alıyor vay anasını be
Attan inip neden eşeğe biniyor kayınpederin. Grandland bunların hepsinden iyidir kayınpederini dolandırıyorsunElimizi bağlayan aslında ÖTV muafiyeti kısıtlaması ve SUV araclara alışmış olmaları. 5 seneyi doldurdu grandland. Yeni araç alma hakları var, eskisini satıp. Kayınpederim engelli bir birey. Orada da seçenekler kısıtlı. Ben grandlandxi 40.000 km'de temiz kullanıldığını bildiğim bir yerden almış olacağım, ki alınırken ben önerdim al diye, o da aracını sifirlayacak. Win-win hikayesi. Ayrıca araç fiyatını ödedikten sonra kalan kısmını taksitlendirme durumum oluşacak, kendisine kalsa üste para istemiyor ama kayınvalideye koz vermek istemiyorum 150-200 bin içintamamen elektrikli togg var, o topa hiç girmek istemiyorum. Alabileceğimiz Toyota modelleri bunlar Ekli dosyayı görüntüle 292781
Teslayı o fiyatta tutmaları imkansızdı zaten bu talebe bakınca.
Şimdi long range’e yönelir millet ama 1.9a iyi araç alıyoruz olayı bitti artık en ucuzu 2 küsür oldu.
1.8e satmaları gerekirken 2.5a sattıkları için almadım yoksa almayı düşünüyordum.kayinpeder BYD hybrid almis 2.5'a
efso arac gibi
2.5 olan hangi modeli?kayinpeder BYD hybrid almis 2.5'a
efso arac gibi
2.5 olan hangi modeli?
Seal 3.8S olanı ne zaman görsem boynum kırılırcasına bakakalıyorum. Müthiş özellikler, çok iyi tasarım.
peki arayış nedirEvet, gorelim. $10,000'e sadece ihtiyac halinde kullanacagimiz bi sey onerin.
Görelim #tavsiyeleri