Elimizi bağlayan aslında ÖTV muafiyeti kısıtlaması ve SUV araclara alışmış olmaları. 5 seneyi doldurdu grandland. Yeni araç alma hakları var, eskisini satıp. Kayınpederim engelli bir birey. Orada da seçenekler kısıtlı. Ben grandlandxi 40.000 km'de temiz kullanıldığını bildiğim bir yerden almış olacağım, ki alınırken ben önerdim al diye, o da aracını sifirlayacak. Win-win hikayesi. Ayrıca araç fiyatını ödedikten sonra kalan kısmını taksitlendirme durumum oluşacak, kendisine kalsa üste para istemiyor ama kayınvalideye koz vermek istemiyorum 150-200 bin için :asd: tamamen elektrikli togg var, o topa hiç girmek istemiyorum. Alabileceğimiz Toyota modelleri bunlar Ekli dosyayı görüntüle 292781
Attan inip neden eşeğe biniyor kayınpederin. Grandland bunların hepsinden iyidir kayınpederini dolandırıyorsun

Pejo yeni kasa hibritler de az yakıyor. Kocaeli şehiriçi 5.5 ile geziyorum. Aracın yalıtımı konforu 10 numara. Sorunu mu yine elektronik ekranlar gitti, 40 gün bir parçanın gelmesini bekledim. Cross mağaza müdürümüz de var, araba çok hantal ve koltukları kazık gibi tabi sorunsuzluk isteyenler için birebir.

elektrikli muhabbeti varken Mercedes elektrikli serilerini düşünen / çevresinde meraklısı varsa başka seçeneklere yönelsin bu arada.

Mercedes elektriklide rekabeti kovalamayacak.

Evet, gorelim. $10,000'e sadece ihtiyac halinde kullanacagimiz bi sey onerin.

Geri
Üst Alt