- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Fiesta ve Corsa genelde temiz alınırsa üzmez. Onun dışında ikinci el araba bu sonuçta, elbette risk var iyi dersin kötü çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiesta ve Corsa genelde temiz alınırsa üzmez. Onun dışında ikinci el araba bu sonuçta, elbette risk var iyi dersin kötü çıkar.
Zaten 2003 öncesi kaasa çok çirkin. 15-16 arası 2003-2004 modeller var ama muhtemelen pek dolu olmayan modeller.
ABS özellikle önemli benim için. Bir yandan acaba 2-2500 daha ekleyip üst model corsa veya fabialara mı baksam?
Chevrolet'e bakmadım. Çünkü ben bir bakmışsın 3-4 ay sonra satmak zorunda kalabilirim. Kolay çıkarabileyim elimden. Araçtan beklentim sorun çıkarmaması veya az çıkarması. Genelde şehir içinde rutin işe gidiş geliş yapacağım. Senede 2-3 kere de memlekete giderim.
Şimdi aşağıya arabalar koyacağım yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşımda Fabia vardı 2004 model sanırsam ya da 2003 güzel arabaydı. Ufak ama gayet şık ve güzel. Torpidosunda soğutucusu vs birçok özelliği de vardı. 15.700'e sattı geçen sene Ankara'da.
Fiesta almamanı şiddetle tavsiye ederim zaten o kasa çirkin bir de. Fusion al daha iyi süspansiyonları sert gelecektir ama. Opel daha iyi olur birde Cehvrolet'e baktın mı ? Daha yüksek modele geçebilirsin.
@Emre, Fiesta konusunda hoş olmamış yazdıkların. Bir Ford sever olarak ben son kasası hariç önermem çünkü tecrübelerim oldu bizzati kullandımda. Kötü bir araç. F/P tamam ama araç çirkin ve kötü. Hoş olmamış o yazdığın.