Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.901
- 4.338
- 1.198
c30 var bizim bütçeye uygun ama o da maalesef tek kapı...
Uymaz iki çocuk var bende
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
c30 var bizim bütçeye uygun ama o da maalesef tek kapı...
Uymaz iki çocuk var bende
Hiç olmazmış sana.Benim de babam istemiyor tek kapılı araçları,güvenliksiz olduğunu söylüyor...
Arabadan anladığı bellibu arada bayan olduğunuzu şimdi farkettim eşim 500 L istiyor aslında çok güzel ama ikinci eli korkutuyor yine kısaca en mantıklısı az kullanılmış (15 bin km den az)focus astra civic golf size jazz da uyabilir ve 41 den başlıyor sıfırı ki donanımı çoğu üst sınıf arabada yok bana küçük geliyor kolay gelsin
Eşimin 2007 model Honda Jazz 'ı var, otomatik vites, 11.500km 'de (yazıyla onbirbinbeşyüz km, evet çok az km yaptı).
Tüm senelik bakımları orjinal yetkili Honda bayiinde yapıldı. 1 kez sağ kapıyı, 1 kez ön tamponu sürttük, 1 kez sağ ön çamurluğu yamulttuk, bunlar dışında ve hiç ciddi hasarı olmadı.
İhtiyaçtan satmamız gündemde, anlayan varsa diye sorayım; sizce ne kadar eder?
17.500 e peugeot 206 alıyorum 2006 model hasarsız.iyi mi sizce
Eşimin 2007 model Honda Jazz 'ı var, otomatik vites, 11.500km 'de (yazıyla onbirbinbeşyüz km, evet çok az km yaptı).
Tüm senelik bakımları orjinal yetkili Honda bayiinde yapıldı. 1 kez sağ kapıyı, 1 kez ön tamponu sürttük, 1 kez sağ ön çamurluğu yamulttuk, bunlar dışında ve hiç ciddi hasarı olmadı.
Spark 0 km 21 bin tl ye veriyorlar kalmışsa eğer
o nasıl oluyor yav
Chevrolet çekildiği için kampanya yapıyor birde yyıl sonu olduğu için fiyatlar düştü baya zaten hemen stoklar tuketilmis
29 de 28 den satarsın
Arkadaşlar bu sıralar araba almayı düşünüyorum.Yaklaşık 40000 lira bütçe ayırdım.Öncelikli tercihim,doluya yakın kullanışlı,az yakan b segmentinde bir araba almak.Dayanıklı,ikinci eli de kuvvetli olmasını da istiyorum.Tavsiyesi olan var mı?
Yaklaşık 20 gün önce 61.500 TL ye 2013 model 1.4 lt. Turbo motor 140 HP Opel İnsignia aldım. İnsignia çok yakıyor diyipde almayanlar var biliyorum. Bu olay tamamen şehir efsanesi. Şehir içi devamlı kullanıyorum ve ortalamam 100 km/7.5 lt. Araç rodajda rodajdan çıkınca az daha düşer yakıtı.
Yakıt yönünden 1600 kg D segment bir araba için gayet düşük bir ortalama. Öyle çok felan yaktığı yok.
Unutmayın agresif kullanımda her araba yakar. Sakin kullanımda değerler düşer. Birde ülkemizdeki benzin/motorin/lpg fiyatları neredeyse altın fiyatlarına yaklaşacak. Buna göre haliylede arabalar çok yakıyor gibi gözüküyor.
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.