7.5lt'nin ortalama hızı nedir onuda yazsaydınız, 40 mı 50 mi? O arabanın Ankara veya İstanbul trafiğinde ortalama hızların 20-25'lere düştüğü yerde 7.5 yakmasına imkan yok.

Ortalama hızım en son 53 dü. Hadi yoğun trafiktede 1-1.5 lt artsın. Bence şuanki benzin fiyatlarına göre yine normal çıkacaktır.

İnsignianın 1.6 180 hp olanı daha çok yakıyor. O yüzden 1.4 ü tercih ettim.

Uymaz iki çocuk var bende

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki çocuk varsa opel meriva 1,4 140hp... bende 120HP var bugün araba değiştirsem benimkini verir 140HP olanını alırım hiç düşünmeden... incele derim... özellikle donanımını görünce şaşıracaksın :)

iki çocuk varsa opel meriva 1,4 140hp... bende 120HP var bugün araba değiştirsem benimkini verir 140HP olanını alırım hiç düşünmeden... incele derim... özellikle donanımını görünce şaşıracaksın :)

Eski arabam:) harika ama ikinci eli biraz zayıf ve kesinlikle dizel olmalı çok yakıyordu

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ford Focus 2013 nasıl beyler? Şirket arabası olarak gösterip %25'e yakınını düşücem fiyattan. 50 BİN'e kadar başka önerileriniz var mı?

Tavsiyede bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.Ben de uzun araştırmalarım sonunda volkswagen polo crome edition modelini sipariş verdim.Mart ayında gelecek aracım.Araç başındaki tüm arkadaşlara kazasız bol keyifli yolculuklar dilerim...

Bugun hayırlısıyla Full Paket 2013 Ford C-Max aldım.

Kullanan var mı? Ya da memnun olmayan?

İzmir Egem Otomotiv'den sıfır km Opel Corsa aldım ve bugün oradan arandığımda plakanın bugün geleceğini, çarşamba-perşembe-cuma günlerinden birinde aracı teslim alabileceğim söylendi. İşten kalmamak/izin almamak için teslimatın haftasonu yani cumartesi olmasını istiyorum ama haftasonu teslimat yapamıyoruz diye tutturdu telefondaki satış elemanı. Arabayı orada bekletmemek için mi böyle yapıyorlar yoksa cidden böyle bir şey var mı? İlk kez araç satın aldım ve açıkçası bu işlerden pek de anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ford Focus 2013 nasıl beyler? Şirket arabası olarak gösterip %25'e yakınını düşücem fiyattan. 50 BİN'e kadar başka önerileriniz var mı?

Alacağınız modele bağlı, trend mi, style mi, titanium mu? dizel mi nedir?

Bugun hayırlısıyla Full Paket 2013 Ford C-Max aldım.

Kullanan var mı? Ya da memnun olmayan?

C-Max segmentinde liderliğe oynayan bir araçtır, güle güle kullanın, bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

İzmir Egem Otomotiv'den sıfır km Opel Corsa aldım ve bugün oradan arandığımda plakanın bugün geleceğini, çarşamba-perşembe-cuma günlerinden birinde aracı teslim alabileceğim söylendi. İşten kalmamak/izin almamak için teslimatın haftasonu yani cumartesi olmasını istiyorum ama haftasonu teslimat yapamıyoruz diye tutturdu telefondaki satış elemanı. Arabayı orada bekletmemek için mi böyle yapıyorlar yoksa cidden böyle bir şey var mı? İlk kez araç satın aldım ve açıkçası bu işlerden pek de anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Hafta sonu çoğu yer araç teslim etmez.

Yeni Opel Astra 1.4 turbo 140 hp activeselecet 6 ileri otomatik....sport model...stil paket eklenmiş

Otomatik vites mükemmel.... Ses, sarsma, silkeleme yok.... 4300 km'deyim.... Ortalama hızım bugüne kadar 45 km civarı....

Anlık değerlere gelirsek, 90 km sabit hızda, cruise control açık, düz yol, devir 1500 - 1700 gibi... anlık tüketim 4.5 - 5 litre/100 km...

Şu anki yakıt tüketimim 7.4 litre / 100 km....

Yeni Opel Astra 1.4 turbo 140 hp activeselecet 6 ileri otomatik....Sport model...stil paket eklenmiş

Otomatik vites mükemmel.... Ses, sarsma, silkeleme yok.... 4300 km'deyim.... Ortalama hızım bugüne kadar 45 km civarı....

Anlık değerlere gelirsek, 90 km sabit hızda, cruise control açık, düz yol, devir 1500 - 1700 gibi... anlık tüketim 4.5 - 5 litre/100 km...

Şu anki yakıt tüketimim 7.4 litre / 100 km....

Geri
Üst Alt