audi-r8-4.jpg

Audi%E2%80%99s-R8-e-tron-electric-supercar-might-not-be-dead-after-all.jpg

audi_r8_i.jpg

audi r8 tavsiye ederim pişman olmayacaksın.

28,690tl den gitti ocak ortasında.

Hedefte yılsonuna doğru "0" captur almak var.

Captur'a neden taktın abi? 4x2 alacaksan bir işine yaramaz. Sadece dizel versiyonu iyi, az yakar onun dışında artısı pek olmayan bir araç. Eğer 4x4 için almıyorsan, onun yerine Fiat 500L veya Dacia Lodgy al çok daha iyi olur ve ucuz olur.

Captur'a neden taktın abi? 4x2 alacaksan bir işine yaramaz. Sadece dizel versiyonu iyi, az yakar onun dışında artısı pek olmayan bir araç. Eğer 4x4 için almıyorsan, onun yerine Fiat 500L veya Dacia Lodgy al çok daha iyi olur ve ucuz olur.

500L anca çöpe atmak icin alınır Sayki

500L anca çöpe atmak icin alınır Sayki

HAYIR. Dizel alınacaksa, motoru zaten Dünya'nın en iyi 3 dizelinden birisi, gerçi Renault'un dizeli de öyle ama olsun. İçi daha geniş ve bence tasarım olarak daha farklı iyi duruyor.

İnanılır gibi değil ama otomatik vites versiyonu yok 500L nin.

Araç eşime, otomatik vites şart.

Arkadaşlar aracımın muayenesi geldi. Bugün bir ön bakım yaptırmak için sanayiye gideceğim.

Açıkçası ilk kez kendim götüreceğim aracımı muayeneye. Frenlere bir baktıracağım.Başka eksiğim yok şimdilik.

Bakalım inşallah sorun çıkmaz... Sizlerin ne gibi önerileri var.

Birde geçen karbüratör ayarı yaptırdım ekzost pulu için. Yüksek çıkmıştı. Ama şimdide rölanti düştü haliyle.

Onu da muayeneden sonra normale çevireceğim.

Bende bi favorit vardı. Aralık ta uno ile takas yaptım. Adam beni saf gördü herhalde. Hadi yeni tamam da eskinin MTV sini de bana odetmeye çalışıyor. Salak unuttu galiba. Daha 1, 000 tl borcum var ona. 1000-MTV gibi bir formüle sahip olduğumu bilmiyor. :rolleyes:

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Araç alacaklar ne kadar erken alırsa o kadar iyi yıl sonuna kadar yüzde 20 zam gelecek

Vala bende golf 4 vardı sattım model yükselteyim diye golf 5 temiz 30 dan aşağı yok ne yapacaz bilmiyorum max. 30 a çıkabiliyorum a3 slıne modeli 35 den düşük bulamadım.. Tanığın da golf 5 fsı olmayan modelden gören duyan olursa haber etsin ;)

bendede lanet doğan slx var kışı çıkarayım mayısta zaten paralancam mayıs haziran gibi satıp üstüne 20 koysam sanırım yeni kasa fiesta felan alabilirim

Sıfır araç alacaklar Yeni Octavia'ya bakmadan karar vermeyin. Çok acayip bir araç yapmışlar. Ben hemen hemen bütün markaların 1 ve 2 numaralı araçlarını hatta bazı markaların 3, 4 numaralı araçlarını kullanmışımdır. Bu kadar konforlu bu kadar sürüm zevki olan az araç kullandım diyebilirim (kendi sınıfında tabi ki.)

Vala bende golf 4 vardı sattım model yükselteyim diye golf 5 temiz 30 dan aşağı yok ne yapacaz bilmiyorum max. 30 a çıkabiliyorum a3 slıne modeli 35 den düşük bulamadım.. Tanığın da golf 5 fsı olmayan modelden gören duyan olursa haber etsin ;)

hocam 2. el düşünürsen 20 civarına alabilirsin a3'ü ama 0 araç almanın keyfi başka diyorsan yine hak veririm bişey diyemem :D

Geri
Üst Alt