Honda hayat onda. Benzinli alacaksan Honda'dan şaşma derim. Atmosferik motor dehasıdır Honda.

Bugün bir arkadaşımla bile onu konuştuk. Hayalimdeki arabalardan biri ama ne yazık ki bütçem 12-13 olunca eski model Hondaları da riskli bulduğum için almadım.

Allah nasip ederse 3 yıl sonraki arabam olacak.

CLA yi gecebilirsin

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

aslında ilk düşüncem o ;)

Arka bölümün alçaklığı dışında tasarım, dizayn, konfor olarak çok hoşuma gidiyor CLA, ki siparişini de verdim. Bu arada arka tarafın alçak oluşu A3 sedan ve insignia'da da var. boy sınırı 180 falan. A3 sedan da çok fazla sert plastik kullanılmış. süspansiyonlar aşırı sert. Şahsen hatchback kasadan daha memnun kalmıştım. İnsignia alçaklığının dışında dar bir araç. özellikle arka taraf. Araç işi biraz da zevk meselesi. Nasıl söylesem, 'Bu aracı almalıyım' dediğin bir araç varsa, onu al. Şimdiden hayırlı olsun.

Not: CLA alacaksan dağ grisi rengi tavsiyemdir.

Babamın polosu var 99 sedan siyah taş gibi valla hala çok güçlü 1.6 motor benzin+lpg istersen onu verelim sana :)

F30 320d varken diğer araçların yüzüne bile bakılmaz.

Hatta sıfır km S60'da alınabilir.

40.000TL'lik Bravo'lara rezil olan 1.5 motor CLA'ya 100k ve üstü para verilmez.

F30 320d varken diğer araçların yüzüne bile bakılmaz.

Hatta sıfır km S60'da alınabilir.

40.000TL'lik Bravo'lara rezil olan 1.5 motor CLA'ya 100k ve üstü para verilmez.

1.6 motor cla gibi bi araçta çok mu düşük acaba? beni de tedirgin ediyor o..

Arka bölümün alçaklığı dışında tasarım, dizayn, konfor olarak çok hoşuma gidiyor CLA, ki siparişini de verdim. Bu arada arka tarafın alçak oluşu A3 sedan ve insignia'da da var. boy sınırı 180 falan. A3 sedan da çok fazla sert plastik kullanılmış. süspansiyonlar aşırı sert. Şahsen hatchback kasadan daha memnun kalmıştım. İnsignia alçaklığının dışında dar bir araç. özellikle arka taraf. Araç işi biraz da zevk meselesi. Nasıl söylesem, 'Bu aracı almalıyım' dediğin bir araç varsa, onu al. Şimdiden hayırlı olsun.

Not: CLA alacaksan dağ grisi rengi tavsiyemdir.

evet harika bi renk ama ben beyaz yada siyah düşünüyorum

3.20d ideal secim olacaktir

3.20d ideal secim olacaktir

evet ben 3.20i koydum ama farları ve iç dış rengi güzel göründü onu koydum, seçim yaparken paket ve donanıma dikkat etcem zaten, 320d de olabilir yani burdaki araçlar kesin değil ama çok yakın olacak..

bmwde beni hasta eden farlar zaten, farlar aynen böyle olmalı diğer farlar güzel değil, keskin bakışlı :)

Kapalı bir garajın yoksa siyah renk araç alma derim.

1.6 motor cla gibi bi araçta çok mu düşük acaba? beni de tedirgin ediyor o..

evet harika bi renk ama ben beyaz yada siyah düşünüyorum

1.6 benzinli 156hp versiyonu alırsanız yeterli olur. Çünkü kasa C serisine göre hafif ve motor olarak aynı motorlar.

Ancak 1.5 dizel performans konusunda, bir çok yarı fiyata satılan araçlar ile ya aynı yada daha kötü.

İlla Mercedes alınacaksa, facelift C serisi alınabilir. Ama ben olsam şartları zorlar ikinci el f30 328i veya 320d alırdım.

1.6 benzinli 156hp versiyonu alırsanız yeterli olur. Çünkü kasa C serisine göre hafif ve motor olarak aynı motorlar.

Ancak 1.5 dizel performans konusunda, bir çok yarı fiyata satılan araçlar ile ya aynı yada daha kötü.

İlla Mercedes alınacaksa, facelift C serisi alınabilir. Ama ben olsam şartları zorlar ikinci el f30 328i veya 320d alırdım.

dizel almam kesin benzinli olacak dizelin sesini ve performansını beğenmiyorum, f30 kasa harikaymış bu arada;)

BMW 3 Serisi 320d Modern Line 2013 Model 145.400 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 162233522

Benim kapali garajim var, araba yine les yine rezalet yine cizik icinde.

Siyah araba tumden rezil bisey :)

Allah yardımcın olsun cenk. Siyah araç pişmanlıktan başka bir şey değil. Yıkadıktan 10 dk sonra toz tutmaya başlıyor. dediğin gibi çiziklerde cabası. :)

Geri
Üst Alt