Dizel almayacaksan 2012 model çok rahat 320i bulursun. Harika bir araç.Ancak 320ed bile bulunabilir o fiyata belki araştırmak lazım.

Adamın kararını değiştirme CLA alacak. Sana da sevdirecez CLA'yı. bu arada CLA'nın 1.5 dizeli DCİ motor galiba.

Allah yardımcın olsun cenk. Siyah araç pişmanlıktan başka bir şey değil. Yıkadıktan 10 dk sonra toz tutmaya başlıyor. dediğin gibi çiziklerde cabası. :)

Sagolasin.

Bi de ben Istanbul trafigine cikacak bir arabaya bu kadar para verilmesini anlayamiyorum aslinda :D

Tabi maddi durumunuzu bilmiyorum fakat soyle soyleyeyim. Benim peder bir otomotiv firmasinda genel mudur yardimcisiydi. Mercedes e200 mu ne kullaniyordu, sirketin sahibi nissan almera kullaniyordu. :)

Sirketin sahibi olan rahmetliyle konusuyorduk arada ben o zaman lisedeyim yani en gosteris meraklisi oldugumuz donem. Otomobil firmasi sahibi adam bana arabanin aslinda cok para baglanmayacak bisey olduguna ikna etmisti. :D o gunden beri hep mantikli gelir bana soyledikleri.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Sagolasin.

Bi de ben Istanbul trafigine cikacak bir arabaya bu kadar para verilmesini anlayamiyorum aslinda :D

Tabi maddi durumunuzu bilmiyorum fakat soyle soyleyeyim. Benim peder bir otomotiv firmasinda genel mudur yardimcisiydi. Mercedes e200 mu ne kullaniyordu, sirketin sahibi nissan almera kullaniyordu. :)

Sirketin sahibi olan rahmetliyle konusuyorduk arada ben o zaman lisedeyim yani en gosteris meraklisi oldugumuz donem. Otomobil firmasi sahibi adam bana arabanin aslinda cok para baglanmayacak bisey olduguna ikna etmisti. :D o gunden beri hep mantikli gelir bana soyledikleri.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Arabaya fazla para bağlamamak en mantıklısı zaten ama insan istiyor Cenk. Bende çok kötü bir huy var. Bir şeye kitlendiğim zaman muhakkak almak zorundayım. Bugüne kadar kitlenip de vazgeçtiğim 1 tane araç var. (Saykal sayesinde vazgeçtim) Volvo V40. Çok araç değiştim anlayacağın ama CLA son olacak sanırım. Arabayı almak için babama yaptığım duygu sömürüsü sonucunda gaza gelip söz verdim son olacağına dair. Bundan sonra okulum biter bir iş sahibi olursam kendi kazandığım parayla alırım artık. Kendi paranı kazanınca alması zor oluyormuş diyorlar ama bakalım artık :D

Adamın kararını değiştirme CLA alacak. Sana da sevdirecez CLA'yı. bu arada CLA'nın 1.5 dizeli DCİ motor galiba.

CLA'yı bana sevdirmen için fiyatının 60.000TL olması lazım. O araba 130-140 fln verirsem gece uyuyamam. 1.5 DCİ evet çok iyi sorunsuz ama performans olarak bir Fiat Bravo 120hp veya 1.6DCİ değil.

BMW yasa Audi derim ben, şayet motoru da biraz büyüt. Ben şu anda A ya biniyorum CLA bunun popolusu. Ayrıca saydığın arabaların hepsini kullandım ve daha fazlası Audi en krallıydı.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Renonun dizel motoru dışında gerisi demir ve plastik yığını.

★SⅢ Tapatalk★

BMW yasa Audi derim ben, şayet motoru da biraz büyüt. Ben şu anda A ya biniyorum CLA bunun popolusu. Ayrıca saydığın arabaların hepsini kullandım ve daha fazlası Audi en krallıydı.

Ayrıca mercedes'lerin 2 litreden düşük motorların hepsi Renault motoru bilginize sunarım.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Arka bölümün alçaklığı dışında tasarım, dizayn, konfor olarak çok hoşuma gidiyor CLA, ki siparişini de verdim. Bu arada arka tarafın alçak oluşu A3 sedan ve insignia'da da var. boy sınırı 180 falan. A3 sedan da çok fazla sert plastik kullanılmış. süspansiyonlar aşırı sert. Şahsen hatchback kasadan daha memnun kalmıştım. İnsignia alçaklığının dışında dar bir araç. özellikle arka taraf. Araç işi biraz da zevk meselesi. Nasıl söylesem, 'Bu aracı almalıyım' dediğin bir araç varsa, onu al. Şimdiden hayırlı olsun.

Not: CLA alacaksan dağ grisi rengi tavsiyemdir.

Bu araç nasıl kanka?

Mercedes - Benz CLA 200 2013 Model 125.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 159507654

Merhaba.

Arkadaşlar helal valla bir arabaya 112 bin lira nasıl veriyorsunuz? Çok zenginseniz tamam da o paraya ev bulunabiliyor :)

Ben tam 1 yıl önce Opel Corsa NJoy 1.3 Diesel Full aldım. Çok memnunum, yakıt yönünden çok tasarruflu, hız meraklısı değilseniz tam istediğiniz arabadır.

Saygılar.

Amg pakete ek olarak Işık gece paketi var. Ücretli bir donanım fakat aracı aldığın zaman hediye olarak veriyor bazı yerler. Bunun dışında araç güzel. Cla'nın en güzel rengi bu zaten. Dağ grisi. + Bu rengi seçersen de fiyat farkı vuruyorlar üzerine 2000 Lira. Sıfır almaya kalksan gece paketini de ücretli eklediğini varsayarsak araç 140bin gibi bir rakama denk geliyor.

Amg pakete ek olarak Işık gece paketi var. Ücretli bir donanım fakat aracı aldığın zaman hediye olarak veriyor bazı yerler. Bunun dışında araç güzel. Cla'nın en güzel rengi bu zaten. Dağ grisi. + Bu rengi seçersen de fiyat farkı vuruyorlar üzerine 2000 Lira. Sıfır almaya kalksan gece paketini de ücretli eklediğini varsayarsak araç 140bin gibi bir rakama denk geliyor.

bayiye sordum sıfır alırsam ağustostan önce gelmiyor..

Geri
Üst Alt