Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Dizel almayacaksan 2012 model çok rahat 320i bulursun. Harika bir araç.Ancak 320ed bile bulunabilir o fiyata belki araştırmak lazım.
d dizel i benzinli mi pardon ben donanım falan sandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizel almayacaksan 2012 model çok rahat 320i bulursun. Harika bir araç.Ancak 320ed bile bulunabilir o fiyata belki araştırmak lazım.
Adamın kararını değiştirme CLA alacak. Sana da sevdirecez CLA'yı. bu arada CLA'nın 1.5 dizeli DCİ motor galiba.
Allah yardımcın olsun cenk. Siyah araç pişmanlıktan başka bir şey değil. Yıkadıktan 10 dk sonra toz tutmaya başlıyor. dediğin gibi çiziklerde cabası.![]()
Adamın kararını değiştirme CLA alacak. Sana da sevdirecez CLA'yı. bu arada CLA'nın 1.5 dizeli DCİ motor galiba.
Sagolasin.
Bi de ben Istanbul trafigine cikacak bir arabaya bu kadar para verilmesini anlayamiyorum aslinda
Tabi maddi durumunuzu bilmiyorum fakat soyle soyleyeyim. Benim peder bir otomotiv firmasinda genel mudur yardimcisiydi. Mercedes e200 mu ne kullaniyordu, sirketin sahibi nissan almera kullaniyordu.
Sirketin sahibi olan rahmetliyle konusuyorduk arada ben o zaman lisedeyim yani en gosteris meraklisi oldugumuz donem. Otomobil firmasi sahibi adam bana arabanin aslinda cok para baglanmayacak bisey olduguna ikna etmisti.o gunden beri hep mantikli gelir bana soyledikleri.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Konya'da köşebaşı CLA oldu. O yüzden nefret oluştu arabaya karşı..Birileri daha almasın..
![]()
Arkadaşlar sağlam bi araba almayı düşünüyorum sizce hangisi?
Mercedes - Benz CLA 200 2013 Model 112.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 163601425
BMW 3 Serisi 320i EfficientDynamics 2013 Model 124.900 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 148679577
Audi A3 1.6 TDI Sedan Ambition 2013 Model 111.250 TL Galeriden satılık sıfır Siyah renk - 163517549
Opel Insignia 2.0 CDTI Cosmo 2013 Model 92.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 163702306
hem kalite, hem şıklık, hem kullanış vs her bakımdan hangisi?
bütçe: 100-125 bin arası..

@Muhammed Mutlu Cek altina bi A5 coupe kardes ugrasma reno motoruyla falan
BMW yasa Audi derim ben, şayet motoru da biraz büyüt. Ben şu anda A ya biniyorum CLA bunun popolusu. Ayrıca saydığın arabaların hepsini kullandım ve daha fazlası Audi en krallıydı.
Arka bölümün alçaklığı dışında tasarım, dizayn, konfor olarak çok hoşuma gidiyor CLA, ki siparişini de verdim. Bu arada arka tarafın alçak oluşu A3 sedan ve insignia'da da var. boy sınırı 180 falan. A3 sedan da çok fazla sert plastik kullanılmış. süspansiyonlar aşırı sert. Şahsen hatchback kasadan daha memnun kalmıştım. İnsignia alçaklığının dışında dar bir araç. özellikle arka taraf. Araç işi biraz da zevk meselesi. Nasıl söylesem, 'Bu aracı almalıyım' dediğin bir araç varsa, onu al. Şimdiden hayırlı olsun.
Not: CLA alacaksan dağ grisi rengi tavsiyemdir.
Amg pakete ek olarak Işık gece paketi var. Ücretli bir donanım fakat aracı aldığın zaman hediye olarak veriyor bazı yerler. Bunun dışında araç güzel. Cla'nın en güzel rengi bu zaten. Dağ grisi. + Bu rengi seçersen de fiyat farkı vuruyorlar üzerine 2000 Lira. Sıfır almaya kalksan gece paketini de ücretli eklediğini varsayarsak araç 140bin gibi bir rakama denk geliyor.