2000 model 1.4 motor 145 bin km'de büyük kazası olmayan clio symbol kaça gider sizce?

2006 polo denk geldi bir yerden 200 binde tdi beyaz kaza boya değişen yok fiyat 25 ne diyorsunuz arkadaşlar ?
Km. çok. Bi 100.000 ' de sen yapsan araba fiyatı kadarda sanayiye bırakırsın bu arada. Üstelik dizel, hiç şansın yok.

Yüksek km.' li arabalardan hep uzak durmayı yeğliyorum şahsen.

GT-I9300 Tapatalk

Km. çok. Bi 100.000 ' de sen yapsan araba fiyatı kadarda sanayiye bırakırsın bu arada. Üstelik dizel, hiç şansın yok.

Yüksek km.' li arabalardan hep uzak durmayı yeğliyorum şahsen.

GT-I9300 Tapatalk

100 bin yapmam usta max 30 bin yapar satarım honda hoşuma gidiyor ama bütçe yetmediği için 6 7 ay kullanabileceğim iş görecek polo tarzı bir araba arıyorum

yılbaşından ötürü kampanya felan varmı 0 arabalarda 0 faiz taksitle almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı ?

Evet Renault güzel kampanya yapmış, 2015 Megane'lere 10.000TL, Clio'lara 5000TL zam koymuş.

:D

Yeni Clio Joy 1.2 16v 75 bg
39.150 TL en uygun bu var benzin ve 1.2 motor iş görürmüki

yılbaşı kampanyası felan olurmu arkadaşlar yokmudur bu konuda bilgi sahibi olan kredi ile alsam 0 faizli felan varmıdır bir şansım ?

1.2 araba alınmaz bence. Ama bütçen ona yetiyorsa al tabi.

uçmuş fiyatlar iyice 1.2 ler 1.6ların yerini almıi fiyat olarak 1.6lar zaten lüks otomobil fiyatlarına ulaşmış orta sınıf olmasına rağmen

Allah kahretsin böyle hükümeti burada bile nefes aldırmıyorlar satış sözleşmesini inceledim araç 40 binse 20 bini devletin 20 tane vergi koymuşlar bayi 40'a satsa 20 si kendine ondan ne kadar kar edebilirse artık

1.2 neden alınmıyormuş?

git linea al işte ozmn b çetiner. 30 bin tl 30 ay 0 faiz. 38e var. birazda paran varsa git al.

Yeni i20 var o paraya. Çok güzel araba olmuş. Sınıfının en iyisi git bak gör bir kere beğenmezsen almazsın ama cliodan iyi bence

Geri
Üst Alt