Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

hakim, "bunun savunmayla ilgisi yok" dedi.. başkan, "benimle gezeceksin, yemek yiyeceksin, gelip sarılacaksın.. sonra beni içeri alacaksın!"

budamı gol değil hakim bey bu damı gol değilll

hahahaha başlığa bakın

718028_htmansetyeni.jpg

başlık çok iyi ama ya

Cevap: FIFA Temsilcisinden Fenerbahçe ile ilgili Şok Sözler

bu davada çete vb kapsamında 2-3 kişi içerde kalacak AY başta olmak üzere diğerlerinin çıkacağına yönelik derin hisler taşıyorum ve bu dava play off lardan önce bitirilmeye çalışılacak.

AY: Ben Diyarbakir Erganilyim benim orfumde boyle seyler yoktur.

hahahaaaa:D:Dyemin ederim hönkürdüm.arkadaşlar sallanmaya basladıysanız o azizin soylediklerinden değil,benim haykırırcasına gülmemdendir.korkmayın.

Baskanin savciyi hedef almasi hakimi rahatsiz etti. Eger biz orgutsek, Org. Sube muduru.ve savcilar da orguttur.

Aziz Yıldırım: 6222 sayılı yasa değişikliği sırasında 'kişiye özel' deyip veto eden sayın Cumhurbaşkanı, MİT yasasını hemen onadı.

Devletin en önemli kurumu ile kendini bir tutup kendince savunma yaptığını zannediyorsan,Allah bir insanın canını almadan önce aklını almasın derim.

Eğer bir organizasyon içerisinde olsaydık,sahamızda oynadığımız Bursa ve Antep maçlarında zorlanırmıydık ?.''

Aziz Yıldırım:''Hakem ayarlamaları yapsaydık,maçlardan sonra hakemlere yönelik sesimizi yükselttiğimiz için disiplin kuruluna verilmezdik.''

- Hakim: "Bunların savunmayla ilgisi yok" dedi. Başkan: "Benimle gezeceksin, yemek yiyeceksin, gelip sarılacaksın.. Sonra beni içeri alacaksın!"

- Aziz Yıldırım: "Eğer bir organizasyonda olsak sahamızdaki Bursa ve G.Antep maclarında hakemlerin kötü yönetimine maruz kalır mıydık?"

bu ne arkadaş :D

yuru aziz suçlamaya devam herkesi sen bu sözleri söyledikten sonra en az 10 sene yersin suçsuz olsan bile

- Hakim: "Bunların savunmayla ilgisi yok" dedi. Başkan: "Benimle gezeceksin, yemek yiyeceksin, gelip sarılacaksın.. Sonra beni içeri alacaksın!"

- Aziz Yıldırım: "Eğer bir organizasyonda olsak sahamızdaki Bursa ve G.Antep maclarında hakemlerin kötü yönetimine maruz kalır mıydık?"

bu ne arkadaş :D

iddaanamede zaten hakemlerle ilgili birşey söylenmiyordu ki :asd: sen kaheyi açıkla hele bi :D

Savunma icin bir sure kisitlamasi yok mu yoksa bu densiz susmaz kolay kolay Kalb krizi yada Seker komasina girene kadar surer gider bu Savunma ...

Savunmaya bak:asd:

Saka herhalde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt